PS> Może zadzwoń do Tomka, opisz jaka jest sprawa i że jesteś daleko od warszawy a warsztaty nie radzą sobie z Twoim problemem, może coś Ci podpowie. On ma naprawdę duże doświadczenie z JTSami.
Niestety nie miał jak mi pomóc, najlepiej jakbym przyjechał na diagnozę.
Dzieki za reklamę![]()
Co do 1.9/2.2 jts to już wiem ze strategia negocjacji cenowych jest urwanie 7k na lancuch bo inaczej cena ar 159 w wersji benzynowej przestaje być atrakcyjna
Poza tym poważnie myslalem nad ta od Szerszenia i musze przyznać zebym miał takie przygody przy moim ograniczonym budzecie to bym chyba osiwiał
Zreszta co do reklamy by moja skromna osoba 1.9 jts to niby przypadek ze lancuchy sie rozciagaja ale pojawily się na forum dwie z 2006 roku szeroko omawiane i taki kanal lancuchowy
Zreszta szerszen chyba się teraz 4 razy zastanowi jak będzie chciał jtsa sciagnac
Chociaz z drugiej strony z moim szczęściem to nawet honda się popsuje
Ok chłopaki, przestaje tracic czas na forach i zabieram się na serio na zarabianie kasiory na remont przyszłego jtsa
Zreszta wrog już rozeznany, serwisy sprawdzone a ceny oryginalow jakie sa każdy widzi![]()
diesel wcale nie wychodzi taniej jeżeli robisz ciagle start & stop po miescie. Robie średnio 13k rocznie, jedno auto już jest dostępne. ar 159 ma być drugie jako to większe. W sumie to fanaberia jakby nie patrzeć przez pryzmat większości polskich rodzin ale trzeba mieć fantazje
Poza tym chciałem wkleic linka do accorda z autoplazy za 35 tysi za rocznik 2005 ale dziadyga się sprzedal
a za takie pieniądze to ja już wole jts remontować
http://www.hondaplaza.pl/pl/samochod...enzyna-20.html
- - - Updated - - -
jak wyżej, bez odbioru![]()