Zamrożenie tych 500zł to nie jest jakiś wielki problem ale na chwilę obecną nie ma jeszcze projektu tej reklamy na rewers zawieszki żeby zrobić zapisy.
Zamrożenie tych 500zł to nie jest jakiś wielki problem ale na chwilę obecną nie ma jeszcze projektu tej reklamy na rewers zawieszki żeby zrobić zapisy.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
poszedł dzisiaj mail do flatbeet'a
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Aha... też dobrzeflatbeet jak już dostaniesz te info od amigasa - zorganizujesz coś sensowenego i wrzucisz tu cały rpojekt? Z góry dzięki
podziałam podziałam ale najpierw muszę sie skontaktować z tą koleżanką co zawieszkami sie zajmujechce wiedzieć do jakiego wykrojnika mam sie projektem dopasować
Mogę potwierdzić ,robiła zawieszki zapachowe dla KFP .Wszyscy co je zamawiali bardzo je sobie chwalą . Ja osobiście nie mam zawieszki ale mam za to inne gadżety których realizacją zajmowała się Magenta i są one bardzo dobrze wykonane ,tak więc mogę polecić koleżankę .
Ostatnio edytowane przez Patti ; 17-02-2011 o 12:08
Oki, niech będzie 2.15 ale to jeszcz szczegół - ważne by to wszystko dopiać i zrealizować.
Zapalniczki fajna sprawa ale moze zakończmy narazie jedną sprawę...
Magneta daj cynk dla flatbeeta w jakim formacie itp. ma być wykonany projekt i jakiś kontakt do sibie.
A My dalej szukamy rozwiązania jak zrobić, żeby dołożyć reszte kwoty do zamówienia
P.S. magneta a jak wy to rozwiązaliscie u siebie w klubie z tymi zapachami - ktoś zalożył częsc pieniędzy, kto rozsyłał - jak to było?
SEBEK, u nas było tak, że aby cokolwiek ruszyć, najpierw załatwiłam sponsoring dla połowy zamówienia. A później to już było standardowe zbieranie zamówień od Klubowiczów. To była większa akcja, zamawialiśmy też kalendarze ścienne, kalendarzyki listkowe, okładki na dowody rejestracyjne i smycze, więc trzeba było to ogarnąć. Ja wykorzystałam do tego Google Documents, dzięki czemu aktualna lista zamówień wraz z ilościami i kwotami do zapłaty była cały czas do wglądu. Wysyłki były indywidualne i grupowe (do poszczególnych grup wojewódzkich).
Jeśli chcielibyście, abym zajęła się organizacją całego zamówienia i wysyłkami, to z uwagi na wymagany nakład czasu cena jednej zawieszki wzrosłaby do 2,30 PLN brutto (plus oczywiście koszt opakowania i wysyłki).
Jeśli zajmie się tym ktoś z Was, to pozostaje cena 2,15 PLN brutto za sztukę (przesyłka kurierska w jedno miejsce gratis).