Pozdrowionka dla czarnej 147ki blachy DST i coś tam 655 czy jakoś tak widzianej dziś około 11 (z Kołłątaja skręcała w bodajże w Kościuszki) jechałem dwa auta z tyłu i tylko zdążyłem zobaczyć ramki, oraz dla 164ki na Królewieckiej około 12:30 - nie było ramek ale były światełka i łapkaPOZDRAWIAM!!!
Przed 30ma minutami widziana srebrna 147 na klubowych ramkach w Świdnicy pod Latawcem i nie był to Flatbeet![]()
pozdrowienia dla ciemnej 156 oramkowanej, zaparkowana w Glinnie na Rajdzie Świdnickimi wielu innych, bez ramek ;P
Widziany flatbeet na skrzyżowaniu Westerplatte, Wrocławskiej i Alei Niepodległości
W ostatniej chwili machnąłem ręką - poznalem po charakterystycznych "zajefajnych" kółkach
pozdro - granatowa 146-stka![]()
Dziś rano koło 11 ? Bo to fakt by się zgadzało - Wrocławską prosto na Aleje jechałem, potem Zalew i LubachówA Ty chyba stałeś na przeciwko i skręcałeś w Westerplatte? W pierwszej teraz chwili nie skojarzyłem ale teraz mi coś świta hehe że rzeczywiście stała tam taka Alfa jak Twoja. Tyle że na pewno bez ramek klubowych;p a na dodatek jechałem z koleżanką i się zgadałem hehe nawet nie zauważyłem że machnąłeś
ale spoko nadrobimy
![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 21-04-2012 o 21:33
hehe no dzięki za miłe słowowszystkie komplementy moja Włoszka przyjmuje z wielkim uśmiechem
![]()
a ramki to podstawa, mnie ich widok ośmiela żeby pozdrowić kierowcekiedyś pozdrawiałem wszystkich ale Alf coraz więcej jeździ po mieście i w większości patrzą jak na dziwaka jak mrugam światłami więc przestałem, teraz tylko ci oramkowani przykuwają moją uwagę hehe więc bardzo dobry pomysł z tym zakupem kolego
za tydzień w sobotę planuję zrobić jakiegoś spota grill'owego jak pogoda dopisze więc myślę że będzie okazja sie poznać
![]()
Myślę, że się pojawię :0
choć niczego nie obiecuje, bo już ostatnio głupio wyszło z tym spotrm pod alexem - ale to długa historia i niekoniecznie wszyscy tu muszą ją znać
i tak już trochę OT piszemy hahaha
Do zobaczenia na drodze i być moze w przyszły weekend!!!!!
POZDRO![]()