A ja ją jeszcze pamiętam z niemieckiego eBaya :-)
A ja ją jeszcze pamiętam z niemieckiego eBaya :-)
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
tez jestem ciekawy czy to kolega kupil, czemu milczy ??!!![]()
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
ale burza z tym autem widze ... wiele kontrowersji ale w sumie nie ma sie co dziwicprzejechalem autem z bydgoszczy do warszzwy potem do krakowa i spowrotem warszawa bydgoszcz auto WYPOZYCZYLEM ! na te pare dni i rzeczywiscie faktycznie moze miec to auto o wiele wiecej koni niz seryjnie wydech itd wszsytko jest porobione pod sportowe auto hamulce 4bebnowe itd Drodzy panowie auta NIE KUPILEM zreszta za 9 tys bym rzeczywicie nie kupil bo za duzo by wyszlo potem doprowadzenie tego do ciekawej formy ! dzis sie dowiem dokladnie jakie tam byly modyfikacje zawieszenie silnik uklad wydechowy ... i napisze jak to tam wyglada od srodka . Jesli dojde do porozumienia co do ceny to napewno je wezme i bede sie bawil w "DROBNE" przerobki
ale swoja droga tez nie ma co gadac o tym aucie jak o szrocie bo ztego co mi wiadomo ktos wlozyl tam naprawde wieleeee pracy jest jedyne w swoim rodzaju malunek hmm... tu tez ktos wlozyl KAWAL roboty i zaplacil za to sporo sosu air brush kladl gosc w usa do tego auta moze tam w maiami robilo furore
- - - Updated - - -
Klub fanów motoryzacji Oświęcim i okolice CARSANITY CREW -- kolega widze z tamtych rejonow jak pisalem bylem w tamtych rejonach ta alfa i w oswiecimiu na parkingu do obozu pani od biletow byla zachwycona tym slicznym malunkiemchociaz ktos ... heh
- - - Updated - - -
Masa625 dzieki za rady i motywacje !
Sytuacja patowa bo potężny nakład pracy i pieniędzy po prostu wręcz obniżył wartość auta a z pewnością jego atrakcyjność na rynku wtórnymMoże ja nie mam gustu ale dla mnie to malowanie to koszmar
Kibicujemy alfie żeby wróciła na dobra drogę![]()
Była: 156 1.9JTD SP3
Chyba raczej cztero tłoczkoweTo był standard w V6
O ile ten lakier to już rzecz gustu to lampy z mazdy 6 to jakaś totalna pomyłka. Wiesz.... jeżeli Ci takie coś pasuje to spoko, przecież komuś tam pasowało. Ale jeżeli to ma choć trochę przypominać alfę to pogrążysz się w kosztach. I tak jak wspomniano. Co najwyżej połowę ceny jest warta.
Auto na bank robione " za czasów Szybkich i wsciekłych" jak był podjar na tuningi. Pamietacie te wszystkie calibry z lambo doors, lanosy po tuningu- taka prawda ale kiedyś to był totalny bajer. Czasy sie zmieniaja niestety ten styl w tuningu to juz lekki obciach i teraz bardziej w modzie sa delikatne mody jakies felgi, delikatne spoilerki itp. Nie wiem nei znam sie aż tak bardzo ale ja sam fanem takiego hardkorowego tuningu nigdy nie byłem.
Inna kwestia panowie, że może my juz za starzy jesteśmy i nam sie taki tuning nie podoba
Sosu musiało byc wpakowane w auto bardzooo duzo. Airbrush to nie jest tania rzecz, do tego audio musiało miażdzyć w latach swej świetności. Z tym przodem mmm to najbardziej kontrowersyjna czesc tego auta. Malunki az tak tragiczne nie sa- kwestia oceny tego w realu bo po fotach to nic nie widać. Byc może to "królewna zaczarowana w ciele żaby"może mechanicznie to jest perełka, nikt tego nie wie. Być może przód robiony na mazde z powodu kolizji i robione to " przy okazji".
Pogadaj z gościem może opuści bo on tego auta prędko nei popchnie.
[C