showtime, nie pozostaje nic innego jak zyczyc powodzenia :mrgreen: !!
showtime, nie pozostaje nic innego jak zyczyc powodzenia :mrgreen: !!
Wystarczą tylko szczere checi i odrobina kasy... ale efekt bedzie na pewno super. Zreszta moje autko z dnia na dzien dostaje jakis nowy gadzecik![]()
Brzoza, a jaki jest mniej więcej koszt obszycia kierownicy ?
troche za duzo tej srebrnej farby jak dla mnie :mrgreen:
wole swoj czarny środek po lifcie![]()
Takie trochę to wnętrze na siłę zrobione, ja bym właśnie to srebrne plastiki wywalił z zrobił to w czerni z czerwienią i by wyglądało naprawdę zajefajnie.
Kwestia gustuale czerwien z czarnym tez super sprawa, albo lepiej, mogli zamiast srebrnych wykonczen zrobic je w skorze czarnej z czerwonymi nićmi - na desce rozdzielczej takie wstawki jak na mieszku
![]()
dokladnie, tylko znowu zeby nie przesadzić z tą czerwienią...Napisał Lesio
A oni mają więcej tych kierownic, bo aukcja nie została usunięta..Napisał showtime
Wlasnie patrzylem czy usuneli aukcje ale nie zrobili tego. Ta ktora lezala u nich juz jest zamontowana u mnierigobert jak Ci sie podoba efekt koncowy
?
Nie nie deska jak w zwykłym T.S tylko skóry zrobić na czerwono, ewntualnie materiałowe wykończenia deski w czarnej skórze z czerwonymi nicmi. Do wersji bez poduszki ten napis 500 mógłby być ładnie wychawtowany na tym materiałowym panelu. W sumie mozna sobie zrobić indywidual 500Napisał rigobert
DD , ale zawsze to już nie będzie to limitowane 500.