dokładnie jak pisze kolega wyżej, a co do bass i treble pod AUD to jest i bardzo dobrze działaskala od -6 do +6
dokładnie jak pisze kolega wyżej, a co do bass i treble pod AUD to jest i bardzo dobrze działaskala od -6 do +6
~ taka była piękna ! :C
@Lenix - na pewno masz fabryczne bose (komplet, czyli 4 głośniki dwudrożne oraz tuba z wzmacniaczem)?
Jeśli nie masz tuby z wzmacniaczem, to bardzo możliwe, że odtwarzacz nie jest przełączony w tryb BOSE (to obecność wzmacniacza prawdopodobnie go przełącza). Nie widzę innego wytłumaczenia na to, że masz bass/treble pod przyciskiem AUD (skoro w instrukcji jest wyraźnie napisane, że w zestawie z bose tego nie ma).
No to z takim subwooferem, to pewnie głowę urywa![]()
darmowe masowanie ciała jak w mercach za 200tyś złotych, ale raczej ta skrzynka wspomaga standardowy subwoofer delikatnie mrucząc a nie napierd*****to nie wieśwagen że ma być go słychać na 500m CHOĆ można też zrobić i tak
![]()
ustawiony w taką stronę, jakbyś chciał, żeby dodawał przyspieszenia samochoduhe he
Sprawdzałeś, jak nisko schodzi bass? Jaki jest spadek przy niskich częstotliwościach? Jak nie masz urządzeń pomiarowych, można ściągnąć płytę testową CD z nagranym sygnałem i sprawdzić, ile Hz jest słyszalne i przy ilu następuje spadek. Ot tak tylko z ciekawości pytam...
nie mam pojęciakiedyś sprawdze ale jest baaarrdzooo nisko uwierz mi
![]()
Wierzę.
mam bose, mam suba i wzmak w bagażniku, zmieniarke na 6 plyt i 4 glosniki z wbudowanymy tweeterami i mam mozliwość sterowania bass/treble
bass/table tak ale nie ma możliwości włączenia eqalizera