Najlepiej spytać na PM @sdero i wszystko będzie jasne . Ja tak zrobiłem .
Sent from my iPad using Tapatalk
Najlepiej spytać na PM @sdero i wszystko będzie jasne . Ja tak zrobiłem .
Sent from my iPad using Tapatalk
Już mam odpowiedź od "@sdero" szybko i konkretnie.
I mam pytanie do osób które maja już wiruska.
Czy faktycznie czuć tą różnicę ?
Przy wzroście o 30KM to daje 25% dodatkowej mocy i tak samo o 25% moment obrotowy. Powinno to być mocno zauważalne tak mi się wydaje.
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.
@sdero powinien nakręcić filmik, jak ruszają klienci zaraz po wgraniu nowej mapy... To by była najlepsza reklama
Powiem tak - jeśli uda Ci się ruszyć bez zamielenia kołami (pierwszy raz), to będzie dobrze
Ja się czułem, jakbym dostał inny samochód (z innym silnikiem). Najbardziej zależało mi na mocniejszym dole... i tak właśnie jest.
Faktycznie jest różnica![]()
A jak wytrzymuje dwumasa i sprzęgło?. O spalanie nie pytam bo to zależy od wagi nogi.
Amantes amentes
Spalanie - poszło minimalnie w dół... Ale wiadomo, że jak będziesz cisnął, to więcej wypije. Moc znikąd się nie bierze.
Przy spokojnej jeździe masz tak duży zapas... Ja tylko delikatnie muskam pedał przyspieszenia.
Sprzęgło? Juz dwa razy wymieniłem ale ze względu na docisk ;-) więc mam zapasową tarczę jaj coś...
@włodek, ja mam 16v, ale jak będziesz się decydował na wizyte u @sdero to daj znac, podjade do krk i się przejedziemy, wtedy zrozumiesz dlaczego warto wrzucic wirusa![]()
Ja jestem po przejechaniu 25tys od momentu chipowania i brak objaw zużywania się sprzegła / dwumasy, spalanie zostało na takim samym bądz delikatnym wyższym poziomie, ale wkoncu decydując się na chipa chce się uzyskać wiecej mocy, lepszych osiągów = wiekszej frajdy z używania samochodu więc i spalanie musi pójść delikatnie w góre, ale przy spokojnej jeździe jest tak jak było![]()
Ostatnio edytowane przez Włodek ; 12-04-2014 o 20:18
Amantes amentes
A gdzie można podjechać do kolegi @sdero?