No i się nie doczekasz, bo masz racje. Policjant przyłoży przyrząd i ma w d..... co i z jakim "atestem" przykleiliśmy. Nie ma 70% to zrywamy albo wyskakujemy z dowodu rej. Z tyłu wolna amerykanka, łącznie z zamalowaniem czarnym sprajem.
No i się nie doczekasz, bo masz racje. Policjant przyłoży przyrząd i ma w d..... co i z jakim "atestem" przykleiliśmy. Nie ma 70% to zrywamy albo wyskakujemy z dowodu rej. Z tyłu wolna amerykanka, łącznie z zamalowaniem czarnym sprajem.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Ok panowie podaje namiar do firmy
602-830-383 łukasz
Bochnia
Pracują w godzinach:
Poniedziałek - Piątek: 8.00-16.00
Sobota: 8.00-13.00
Proszę powołać się na Mariusz z Klubu Alfa-romeo.
W razie problemów proszę pisać na priv
A termin montażu oraz koszt proszę ustalać indywidualne gdyż każdy chce coś innego oraz wózków tez jest sporo ,ja swoją Gt tez w tym tygodniu jadę zafoliować i odrazu wrzucę fotki, .pozdrawiam
Alfik147 ja sam jestem z Bochni i chciałbym wiedzieć co to za zakład robi te szyby? Albo jak nie znasz nazwy to chociaż na jakiej oni są ulicy?
Proszę pełny adres
Mt Szyby Samochodowe Mirosław Tomczyk
32-700 Bochnia,
ul. Wiśnicka 20
WWW.mtszyby.pl
To co, najpierw organizujesz niby listę do grupowego oklejania, a teraz każdy ma się dowiadywać osobno?![]()
No a jak myślisz kolego .zrobiłem temat na grupowe ściemnianie po to bym mieć pogląd ilu z nas jest chętnych na takie zabieg ,by móc rozmawiać z zakładem o rabatach ,po drugie każdy z nas chce coś innego ,różne są folie ,każdy z nas ma inny wózek ,każdy z nas chce coś innego jeden mam samochód 3 inny 5 drzwiowy ,podałem adres oraz kontakt do zakładu by ustalić indywidua lnie sobie termin oraz cenę ,a po to masz podane Hasło by powołać się na nie ,i na tej podstawie dostajesz rabat ..oraz ustalasz wszystkie szczegóły.
alfik147 ... rozśmieszyłeś mnie i to bardzo!!!
Jesli już przyciemniac to ja zrobilbym to piecowo raza porządnie bo folia i tak zacznie schodzić po pewnym czasie.
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html