Jaki temat, takie odpowiedzi, jesteśmy elastyczni![]()
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
1 Po co umieszczasz zdjęcie auta które nie jest twoje? Wszyscy na forum wiemy jak wygląda 147.
2 We Francji zajął 2 miejsce w 2006/7 za wygląd. Nie chcę być nie miły ale skoro nie wiesz w jakim konkursie, gdzie dokładnie to jest to bajka którą opowiedział Ci sprzedający albo zmyślona przez Ciebie.
3 Jak coś się psuje to się to wymienia/naprawia a nie wycina.
Jeżeli się mylę a ta prędkość 225km/h faktycznie była w co nie wierze to może już po prostu zajechałeś silnik na tyle że już nie daje rady, albo zrobił to magiczny chip.
Sorki za taki sarkazm ale nie wierzę w nic co tu jest napisane, ani w to że 1,6TS rozpędził się do prędkości 225km/h w dodatku na odcinku 2,5km, ani w żaden chiptuning (ktoś kto ma podstawową jednostkę 1.6 na pewno nie bawił się w żadnego chipa w benzynie). Teks ze spadkiem spalania chwilowego pokazuje że nie masz pojęcia o czym piszesz, nie wiesz nawet czemu Ci się takie dane pojawiają na wyświetlaczu, bo jakbyś wiedział to nie było by pytania.
Nie pisze po to żeby się na tobie wyżyć ale zwrócić uwagę że się ośmieszasz bo niektórzy ludzie tutaj na forum naprawdę "żeby zjedli" na niejednej alfie i znają się na rzeczy.
Podejrzewam że masz 18 lat(nick, styl wypowiedzi, błędy ort.), jesteś świeżo po prawku, tata kupił Ci 147 1.6 żebyś miał jakieś wozidło i nabrał praktyki, a ty odpowiedzialnie i dorośle chciałeś koledze pokazać że potrafisz jechać 225, nie dało rady i teraz szukasz rozwiązania jak z tego wybrnąć.
Sorry za ostrą wypowiedz ale nie lubię jak ktoś się wywyższa.
Ostatnio edytowane przez Marco21 ; 12-05-2014 o 16:54
Zostawcie chłopaka bo jeszcze golfa kupi xd
bocian, you made my day
A jak miał latać 225 to JTD trzeba było kupić i by było po zawodach. Ale pewnie bryka z tym silnikiem była dopiero 3
wystukane tabletem o paluchy![]()
Aż żałuję że nie widziałem całych postów kolegi, tyle fajnych rzeczy mi uciekło![]()
Katalogowo podobno osiąga ok 180, ja w zeszłym roku na płatnej a4 z górki z wiatrem rozbujałem swoją Alfę do ok 202km\h, ale w rzeczywistości było pewnie dużo mniej,niestety nie używałem GPS-u, aby to zweryfikować. Załączam foto aby podbudować chlopaka![]()
![]()