Czy ktoś z alfazlotowiczów ma ochotę na przepyszne MUMIUMUNIU to proszę zamawiać jestem służbowo w Wilnie i jutro uzupełniam zapasy do barku - myślę że w miarę możliwości z dostawą do domu
tak do końca roku powinienem się wyrobić![]()
Czy ktoś z alfazlotowiczów ma ochotę na przepyszne MUMIUMUNIU to proszę zamawiać jestem służbowo w Wilnie i jutro uzupełniam zapasy do barku - myślę że w miarę możliwości z dostawą do domu
tak do końca roku powinienem się wyrobić![]()
I jeszcze jedno
Jak by ktoś chciał zdjęcia panoramiczne w dużym formacie przyślijcie mi adres poczty na pw
Zazdroszczę bardzo wszystkim uczestnikom obecności na zlocie. W tym roku miałem za mało czasu na reakcję, aby się z Wami bawić. Teraz już mam w głowie, że taka impreza się odbywa i myślę, że możecie liczyć na moją obecność za rok. Ooo już widzę, że się cieszycie..![]()
Będę się cieszył jak się zapiszesz w przyszłorocznej liście. Albo lepiej. Jak już wpłacisza do tamtej pory to tylko deklaracja jakich słyszałem wiele
nie mniej jednak cieszę się że zlot odbił się echem. Może kiedyś będzie można się porównać np do holendrów
a tak swoją drogą to 12 lipca w Antwerpii
![]()
Marku wybierasz sie?![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Chyba jeszcze nie w tym rokuten dziwny język nawet wujek google nie potrafi dobrze przetłumaczyć
![]()
Fazka, szkoda, że tak daleko
Tapnięte z SM-N9005
Od ciebie to już wcale nie tak daleko, a warto się przejechać.
Była ALFA ROMEO 166 2,4jtd
Jest ALFA ROMEO 166 3,0V6 FL http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...rafal0717.html
Może na przyszły rok zapniemy jakąś delegacjęw tym ja się nie dam rady już ogarnąć
![]()