No widzisz coś za coś dla mnie ładniejszy sedan niz SW ale jak mówisz nie powiekszysz bagażnika (dla jednego to będzie minus dla drugiego niekoniecznie) nie każdy wozi wózki taczki i tym podobne rzeczy. Co nie zmienia faktu że dziwne jest to ze SW ma mniejsza pojemność bagażnika na starcie od sedana.
Sam chciałem sedana ale rynek wszystko wyjaśnił 80% 156 ek to SW
SwiftKey | LG G2
80%??
to czemu ja codziennie widze na ulicach sedany 156)?
widzę panowie że robi nam się tu mały off top mnie bardziej interesują wady i zalety co do bryły nadwozia bardziej podoba mi się sport wagon![]()
do zakupu jeszcze około 30 dni.. dzwoniłem do kilku sprzedawców w rejonie Katowic +50km każdy po większym nacisnięciu powiedział że podłoga już nie jest w najlepszym stanie
roczniki starsze niż 2002 no może 01 odrazu odpuść no chyba, że ktoś już robił podłogę, szukaj modelu po lifcie wnętrza, ale tutaj musisz dać te 8-9 tyś, pozatym zajrzyj w dziale sprzedam jest tam pare aut, które cie powinny zainteresować.
rozumiem że po roczniku 2002 ( lift wnętrza ) nie ma takich problemów?
tu mam kandydata
http://allegro.pl/alfa-romeo-1-6-t-s...320746783.html
w zasadzie wersja golas pierwszy raz widzę radio po lifcie na kasety, silnik 1.6 to niestety, ale pod prawą nogą masz jedynie regulator hałasu, a korozja podłogi wynika z młodszego rocznika, a nie z powodu liftu w którym poza wnętrzem nic nie poprawili.
już nie straszcie tak tą podłogą - koszt porządnego zrobienia, łącznie z progami (jeśli sam rozbierzesz środek) powinien się zamknąć w 1000zł. Wtedy wiesz, że masz zrobione porządnie i na parę lat spokój.
A jeśli twierdzicie że nie kupi W MIARĘ porządnej sztuki do 6tys. przed FL, to chyba nigdy nie próbowaliście sprzedać modelu z tych lat produkcji...
no MOŻE pomijając V6.
Ostatnio edytowane przez Krzysiek01 ; 22-06-2014 o 10:15
NAJNOWSZE FILMY ONLINE bez limitów i bez rejestracji. Filmowe hity zaraz po premierze do obejrzenia online
http://ekinohd.pl
Ach ci handlarze i ich przebiegi... Z podloga nie ma reguly i tej reguly sie trzymaj.
Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2