Siemka wznawiam bo plany się zmieniły !
Zmienił się przedział cenowy . Jest to 10-15 tyś ! Jaki polecacie model najlepiej sedan i żeby nie było problemu z ciągnięciem z Śląska na Mazury przyczepy kempingowej ?
Siemka wznawiam bo plany się zmieniły !
Zmienił się przedział cenowy . Jest to 10-15 tyś ! Jaki polecacie model najlepiej sedan i żeby nie było problemu z ciągnięciem z Śląska na Mazury przyczepy kempingowej ?
Dizel?
Szczerze dla mnie to obojętne jakie paliwo do silnika . Jakoś nie zastanawiałem się nad tym głębiej jak i o LPG.
156 na rope poliftowe byloby chyba dobrym rozwiazaniem, chociaz nie wiem czego oczekujesz od auta oprocz ciagania loszki
Oczekuje jak najmniej awaryjności. Auto będzie wykorzystywane w roku szkolnym bardziej na krótkie dystanse może parę razy w weekend jakoś trasa Sosnowiec-Kraków . Oczywiście to się zmieni w wakacje .
Czytałem , że w moim przypadku lepsza będzie Benzyna od Diesla . Jakoś dużo nie oczekuje od samochodu , raczej jestem spokojny więc szaleństwo odpada, jakieś tuningi out !!
Najmniej awaryjności? Za dużo wymagasz. Każdy będzie awaryjny, jeden mniej inny bardziej.
Gadanie bez sensu. Jaka kupisz taka bedziesz miał. Dbaj o auto i nie bedzie awaryjne.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
On może i będzie dbal, ale pytanie czy kupi zadbana a z tym wiadomo. Czasem i za wysokie ceny można kupić kapcia
Dobrze sprawdzić chyba żaden problem. Problemem jest piękne auto. Jak zobaczysz i pokochasz styl, wnętrze to mozesz stracić głowę i kupic skarbonkę.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk