To u mnie jest alarm wyłaczony a mryga - też jest w pokrywie bezpiecznikow taki slot na kartę chipową - wynika, że ten alarm to meta system
To u mnie jest alarm wyłaczony a mryga - też jest w pokrywie bezpiecznikow taki slot na kartę chipową - wynika, że ten alarm to meta system
Ja mam kluczyk ten czerwony centralke ale nie mam zadnego miejsca na maly kluczyk w skrzynce bezpiecznikowej... to znaczy ze auto nei posiada wgl alarmu? imrugania owymi swiatełkami?
dziwne to wszystko
ja mam przed FL i czerwony kluczyk... Mruga przy zamknięciui ma alarm
![]()
kurdele nie wiem...Jestem 3 właścicielem
No jak nie wiesz - alarm uzbrajasz kluczykiem czy masz oddzielnego pilota? Jak kluczykiem oryginalnym od alfy (czarnym czy czerwonym) to alarm fabryczny, jak pilot jest oddzielny (prostokatny lub okrągły czerwony) to alarm dokładany (prywatnie lub w serwisie meta system).
Przed FL mógł być alarm uzbrajany czerwonym kluczykiem, dodatkowo obok bezpieczników w kabinie, alarm ten ma lub nie (najczęściej nie) włacznik na mały okrągły kluczyk .
Ja mam alfę przed liftowa ale po lifcie wnętrza, mam alarm fabryczny (czarny kluczyk scyzoryk na 2 przyciski), nie mam włącznika obok bezpieczników, kierunki mi mrygaja - mam brązowa podstawkę pod przekaźnik w bagażniku - ale czy włożę tam przekaźnik czy nie - nie ma żadnej różnicy. Przekaźnika nie ma i mryga.
Mam również dwóch znajomych - jeden ma alfę jak moja czyli przed liftem ale po lifcie wnętrza, a drugi całkowicie poliftowa. U obu jest ten przekaźnik i jak się go wyjmie to przestaje mrygać.
No i mam zonk - po jaką cholerę ta podstawka u mnie?
Ostatnio edytowane przez r-sokol ; 06-11-2014 o 07:37
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
Po FL mryganie jest włączalne przez AlfaOBD na KKL.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
w takim razie ja mam dokładany i osobny kluczyk![]()
ale gdzie dokladnie jest ta podstawka bo sprawdził bym w mojej a nie wiem gdzie szukac?