i o to chodziło dzięki
i o to chodziło dzięki
Dzisiaj polutowałem to usrojstwo na krótko,ale kontrolka poduszki nadal daje po oczach.
która kontrolka ? główna czy bocznych ?
z tego co piszą na forum w niektórych AR błąd nie znika sam po przywróceniu obwodu poduszek bocznych , w innych - przywrócenie obwodu automatycznie kasuje błąd
Ta w środkowym panelu obok kontrolki code.
sorry ale od blisko 3 lat nie mam już 156 i nie pamiętam gdzie była która kontrolka
jeśli masz 4 airbagi to masz dwie kontrolki - główną i poduszek bocznych
No tak, ta w tym małym panelu jest czerwona i właśnie ta mi się świeci,a druga jest żółta w liczniku i ona sygnalizuje załączenie poduszki pasażera lub jej wyłączenie w przypadku przewozu dziecka w foteliku na przednim siedzeniu.
p.s.mam 4-ry poduszki.
to może masz inny błąd , u mnie rozłączenie bocznej powodowało świecenie kontrolki od bocznych
w 156 nie ma kontrolki od bocznych. Są dwie czerwona-od poduszek i żółta-od poduszki pasażera. Nam świeci się ta pierwsza na panelu kontrolnym. Jutro już na 100% muszę się tym zająć i sprawdzić czy przeczyszczenie styków coś da.
To główna kontrolka od poduszek,innej nie ma cin ek masz rację.
hmmm macie rację , coś za długo mi nie mrugało w AR :/
a czy ktoś miał tak że jedzie i np zapala mu się kontrolka i w czasie jazdy sama gasnie / pomruguje itd ? u mnie tak było przed wycięciem wtyczek