Ramzes, podobnie jak kilka osób z ARGS masz problem z nadinterpretacją i czytaniem ze zrozumieniem. Wybacz że to pisze, bo w sumie się poznaliśmy i fajny chłop z Ciebie...
Ramzes, podobnie jak kilka osób z ARGS masz problem z nadinterpretacją i czytaniem ze zrozumieniem. Wybacz że to pisze, bo w sumie się poznaliśmy i fajny chłop z Ciebie...
panowie robimy OT a nie o to w tym temacie chodzi ... .
co w tym złego, że Alfaholicy przyjadą na guinnessa w kolumnie?
i nic w tym dziwnego, że każdy klub sam się organizuje na przyjazd - w swojej kolumnie...
dla AHków z północnej polski proponuję zebrać się o 6:30 na parkingu tesco przy ul. drogowców w Częstochowie i razem ruszyć na gliwice... parking tam dupny i pomieścimy się na pewno... no i jest przy DK1 więc wyskoczenie na trasę nie robi problemówRadom, Łódź, Warszawa ...
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Wiem że o 6.00 z Janek wyjeżdża Warszawa i okolice . Rzeszów,Tarnów i Kraków startują o 6.30 . Wrocław i Poznań też się organizują ale jeszcze nie znam bliższych szczegółów. Natomiast pomysł Tutiego żeby spotkać się wszyscy razem przed przyjazdem na EC jest bardzo fajny ale cholernie trudny do zrealizowania. Wymagałby olbrzymiej koordynacji setek ludzi. Nie mówiąc o kłopotach z poruszaniem się w tak dużych grupach. Ale ponoć nie ma rzeczy niemożliwych
Zgadzam się . Będziesz miał ochotę porozmawiać - pisz. Wiesz gdzie mnie znaleźć.
Kamillll tak myslołem ze to ty hehe nie no z zrozumieniem sie wytłumacze bo zem troche rozchorowany hehe ale tak szczrze to racja skonczy z tymi wytykaniami sobie tego jest to sieto alfa romeo w polsce i mam nadzieje ze imperza bedzie najwieksza w europie i nikt tego nie pobije i ze przyjdzie taki czas ze o tym wszystkim zaponimy i sie zmobilizujemy na ginesa czy jakos tak to sie pisze i ze kiedys wszyscy sie potym rekordzie spotkamy i bedziemy dobrze bawic jak do tych por.
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
w Siewierzu do kolumny dołączy Tuti i Świętokrzyskie![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
www.flar-ital.pl
oj tam, oj tam. Staramy się wyjechać punktualnie z miejsca początkowego i trzymać się swoich tyłków. Część się zgubi, część wyjdzie idealnie, ale właśnie to jest fajne i zrobione po włosku, a nie jakieś łażenie z metrówka i mierzenie odstępów po angielsku
no! bo już myślałem, że zapomniałeśWstępnie scoobany z Zawiercia sugerował gotowość swojej V6 do wyjazdu. Zaprosiłem tez prezydenta Zawiercia Witolda Grima, ale w święto pewnie będzie miał kupę obowiązków na miejscu...
Dobra to jak robimy Pany? Spotykamy się w kilku miejscach z dala od Gliwic? Czy umawiamy się gdzieś w Gliwicach, 100-1000 metrów od EC i stamtąd jedziemy kolumną? Ja mogę zdradzić tylko tyle, że biorę kumpla, który jest operatorem kamery, więc będzie dokumentował wszystko od początku wyjazdu z Zawiercia. Jestem pewny, że pamiątka będzie przedniaA film na którym będzie nasza kolumna długa za horyzont będzie dżordżous
![]()
bliżej imprezy ogarnie się wszystko o której kto ma wyjechać, żeby zderzyć się gdzieś przed gliwicami... myślę, że wcale mnie trzeba umawiać się na parkingu tylko wystarczy mieć kontakt między jedną osobą w każdej grupie i w drodze dołączymy do siebie![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
www.flar-ital.pl
Pomijając ten lekki kwas między AH i ARGŚ myślę że to dobry pomysł aby Alfaholicy ze Śląska i okolic wjechali razem na Guinessa. Dobrym miejscem do wspólnego startu na EC byłby MOP "Wirek" na A4. Tam gdzie latem był grill.