Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Temat: Miejsce zbiórki przed biciem Guinnessa? Co polecacie?

Użytkownik Alfa i Omega Avatar kamillll
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    159 1.9 16v 177HP@402nm by @sdero

Domyślnie

Ramzes, podobnie jak kilka osób z ARGS masz problem z nadinterpretacją i czytaniem ze zrozumieniem. Wybacz że to pisze, bo w sumie się poznaliśmy i fajny chłop z Ciebie...

Administrator ds. zlotu Romeo Avatar fr33
    Mieszka w
    Czestochowa, Poland
    Auto
    164 Super TS

Domyślnie

panowie robimy OT a nie o to w tym temacie chodzi ... .

co w tym złego, że Alfaholicy przyjadą na guinnessa w kolumnie?

i nic w tym dziwnego, że każdy klub sam się organizuje na przyjazd - w swojej kolumnie...

dla AHków z północnej polski proponuję zebrać się o 6:30 na parkingu tesco przy ul. drogowców w Częstochowie i razem ruszyć na gliwice... parking tam dupny i pomieścimy się na pewno... no i jest przy DK1 więc wyskoczenie na trasę nie robi problemów Radom, Łódź, Warszawa ...
    Jurajski Klub Alfa Romeo
    www.jkar.org

Warsztat samochodów włoskich
    www.flar-ital.pl

Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW

Użytkownik Alfa i Omega Avatar kamillll
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    159 1.9 16v 177HP@402nm by @sdero

Domyślnie

Cytat Napisał R0bs0n Zobacz post
    Czy kiedykolwiek mówiłem Ci coś takiego ? Groziłem ? Zaczynasz utożsamiać jakąś jedną osobę której puściły nerwy ze wszystkimi ?
    Nie wiem Kamil do czego zmierzasz , ale kierunek nie wydaje mi się właściwy.
    powinieneś wiedzieć bo brałeś udział w tej dyskusji, ale fakt...grzecznie. Nie chce nikogo wskazywać palcem, ale skoro ty piszesz jako o klubie a nie osobowo to ja postanowiłem tak samo. Już nie śmiećmy. Nie ma sensu.

Użytkownik Romeo Avatar R0bs0n
    Mieszka w
    Rzeszow , Königreich Galizien
    Auto
    Giulietta 1.4 TB MA , Mito 1.4 MPI , 156 1.8 TS , 145 1.4 TS

Domyślnie

Cytat Napisał fr33 Zobacz post

i nic w tym dziwnego, że każdy klub sam się organizuje na przyjazd - w swojej kolumnie...

dla AHków z północnej polski proponuję zebrać się o 6:30 na parkingu tesco przy ul. drogowców w Częstochowie i razem ruszyć na gliwice... parking tam dupny i pomieścimy się na pewno... no i jest przy DK1 więc wyskoczenie na trasę nie robi problemów Radom, Łódź, Warszawa ...
    Wiem że o 6.00 z Janek wyjeżdża Warszawa i okolice . Rzeszów,Tarnów i Kraków startują o 6.30 . Wrocław i Poznań też się organizują ale jeszcze nie znam bliższych szczegółów. Natomiast pomysł Tutiego żeby spotkać się wszyscy razem przed przyjazdem na EC jest bardzo fajny ale cholernie trudny do zrealizowania. Wymagałby olbrzymiej koordynacji setek ludzi. Nie mówiąc o kłopotach z poruszaniem się w tak dużych grupach. Ale ponoć nie ma rzeczy niemożliwych

Cytat Napisał kamillll Zobacz post
    Już nie śmiećmy. Nie ma sensu.
    Zgadzam się . Będziesz miał ochotę porozmawiać - pisz. Wiesz gdzie mnie znaleźć.

Użytkownik Romeo Avatar ramzesss3
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    alfa romeo 156 1.9 JTD + włoski skuter ferro :)

Domyślnie

Kamillll tak myslołem ze to ty hehe nie no z zrozumieniem sie wytłumacze bo zem troche rozchorowany hehe ale tak szczrze to racja skonczy z tymi wytykaniami sobie tego jest to sieto alfa romeo w polsce i mam nadzieje ze imperza bedzie najwieksza w europie i nikt tego nie pobije i ze przyjdzie taki czas ze o tym wszystkim zaponimy i sie zmobilizujemy na ginesa czy jakos tak to sie pisze i ze kiedys wszyscy sie potym rekordzie spotkamy i bedziemy dobrze bawic jak do tych por.

Administrator ds. moderatorów Quadrifoglio Verde Avatar 75andrew155
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V

Domyślnie

Częstochowa to dobre miejsce na zgrupowanie dużej ekipy jadącej na Gliwice. Jestem jak najbardziej za tą lokalizacją

Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995

Mieszka w
    Czestochowa, Poland
    Auto
    164 Super TS

Domyślnie

w Siewierzu do kolumny dołączy Tuti i Świętokrzyskie
    Jurajski Klub Alfa Romeo
    www.jkar.org

www.flar-ital.pl

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Cytat Napisał R0bs0n Zobacz post
    Natomiast pomysł Tutiego żeby spotkać się wszyscy razem przed przyjazdem na EC jest bardzo fajny ale cholernie trudny do zrealizowania. Wymagałby olbrzymiej koordynacji setek ludzi. Nie mówiąc o kłopotach z poruszaniem się w tak dużych grupach. Ale ponoć nie ma rzeczy niemożliwych
    oj tam, oj tam. Staramy się wyjechać punktualnie z miejsca początkowego i trzymać się swoich tyłków. Część się zgubi, część wyjdzie idealnie, ale właśnie to jest fajne i zrobione po włosku , a nie jakieś łażenie z metrówka i mierzenie odstępów po angielsku

w Siewierzu do kolumny dołączy Tuti i Świętokrzyskie
    no! bo już myślałem, że zapomniałeś Wstępnie scoobany z Zawiercia sugerował gotowość swojej V6 do wyjazdu. Zaprosiłem tez prezydenta Zawiercia Witolda Grima, ale w święto pewnie będzie miał kupę obowiązków na miejscu...

Dobra to jak robimy Pany? Spotykamy się w kilku miejscach z dala od Gliwic? Czy umawiamy się gdzieś w Gliwicach, 100-1000 metrów od EC i stamtąd jedziemy kolumną? Ja mogę zdradzić tylko tyle, że biorę kumpla, który jest operatorem kamery, więc będzie dokumentował wszystko od początku wyjazdu z Zawiercia. Jestem pewny, że pamiątka będzie przednia A film na którym będzie nasza kolumna długa za horyzont będzie dżordżous

Mieszka w
    Czestochowa, Poland
    Auto
    164 Super TS

Domyślnie

bliżej imprezy ogarnie się wszystko o której kto ma wyjechać, żeby zderzyć się gdzieś przed gliwicami... myślę, że wcale mnie trzeba umawiać się na parkingu tylko wystarczy mieć kontakt między jedną osobą w każdej grupie i w drodze dołączymy do siebie
    Jurajski Klub Alfa Romeo
    www.jkar.org

www.flar-ital.pl

Użytkownik Romeo Avatar sickboy
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 159 1.9JTDm 16V Distinctive 2006r

Domyślnie

Pomijając ten lekki kwas między AH i ARGŚ myślę że to dobry pomysł aby Alfaholicy ze Śląska i okolic wjechali razem na Guinessa. Dobrym miejscem do wspólnego startu na EC byłby MOP "Wirek" na A4. Tam gdzie latem był grill.

Nero Provocatore - AR159
    Jedna mARka - Jeden Klub - Alfaholicy