luk do v6 dobierał z vw tylko nie pamietam czy weznetrzny czy zewnetrzny
My mamy kielichy , daj vin to dobiorę odpowiedni.
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
W sobote odebralem auto od mechanika. Wymieniane byly dwa wahacze gorne i lozysko tylne razem z piasta. Dzisiaj jadac do pracy droga rowna jak stol, zauwazylem, ze samochod wibruje. Nie czuc tego na kierownicy, ale zauwazylem jak lydki mi sie trzeslyJaka moze byc przyczyna? Moze to byc fakt, ze mechanik pomylil sie i pomylil kola przod/tyl i na jednej osi sa kola o roznym cisnieniu?
U mnie przeguby są ok, wibracje znacząco ustąpiły po wymianie dolnego wahacza z prawej strony, który był w tragicznym stanie. Aczkolwiek drobne wibracje występują dalej...
umnie to czuc jak mocniej przyspiesze takjakby koło było jajowate to takie uczucie,i bardziej odczuwalne jak 4 osoby w gt były jak 2 to mniej czuc
- - - Updated - - -
a propo wahacza to skrzypiał teraz w niedziele lukam na opony i z lewej widac ze nadcina je,w 156 tak miałem padał dolny i zbieznosc rozjechała sie,i teraz mam zagadke
- - - Updated - - -
pw poszło
O co chodzi z tym łożyskiem od strony skrzyni biegów ?
hej
ja mam podobny problem - jadac czy to 100 czy 150 czy 180caly samochod drzy jakbym mial w oponach po 10 atm i jechal po bruku
![]()
PS wczoraj kupilem ta alfe i nie jestem wogole w temacie tego modelu![]()
ale umnie to na przyspieszaniu tak mam, na stałej predkosci to nic sie nie dzieje ,zobacz felge najpierw,opone,