Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Temat: Ringi RGB

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Mieszka w
    Kobylany
    Auto
    Alfa romeo 159 1.9 16V 150 KM 2006 .usunięte klapy wirowe i EGR w firmie CONMIR

Domyślnie

Jestem ze sprzedawcą w kontakcie ...jak coś wcześniej da znać....

Użytkownik Rowerzysta Avatar mamel
    Auto
    AR 159 1.9 JTDM 8v

Domyślnie

Cytat Napisał mroku Zobacz post
    Ehhh... niestety w końcu agrotunerzy dobrali się też do 159. Naprawdę nie ma już dla was żadnej świętości i chcecie poprawiać geniusz Giugiaro? Rozumiem założyć spojler do passata cz innego "gulfa" albo bodykit do "Syfika" ale BŁAGAM ringi (i to do tego RGB) w 159?!! Brrrr... Przez was będę miał koszmary... To tak jak ubrać Monicę Bellucci w dres i dać tanie wińsko do łapy..
    Fotka od kolegów z forum. Swego czasu sprzedawali chyba takie zestawy. Czy to jest brzydkie i wygląda na agrotuning? Wg mnie na poniższej fotce wygląda to estetycznie i bardzo pasuje, no ale może masz inne zdanie Ile ludzi tyle opinii

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	ringi.jpg
Wyświetleń:	91
Rozmiar:	108.4 KB
ID:	195519

Mieszka w
    Kobylany
    Auto

Domyślnie

Przypominam że wiele osób już to zrobiło....wszyscy robią oczy jak by był to pierwszy projekt....z tego co pamiętam to poprzedni projekt tyczyl się 50 kompletów ringow ...więc nie rozumie zdziwienia....

Użytkownik Znawca Avatar paweltbu
    Mieszka w
    TBU
    Auto
    MiTo 1.4 TB MA/Mazda 3 2019

Domyślnie

wielka mi tajemnica www.aliexpress.com łapcie świecidełka, migajcie mrugajcie laski na zabawie będą miały mokro w podpaskach!

Użytkownik Świeżak Avatar mroku
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    159 Berlina 2.4jtd

Domyślnie

Tak, wygląda toto na agrotunning, przywodzi mi na myśl e36 z łysym dresem w środku. Ta biedna dziewiątka straciła całkowicie swoją wysmakowaną elegancję a stała się po prostu odpustowa.

Auto
    AR 159 1.9 JTDM 8v

Domyślnie

Tak, wygląda toto na agrotunning, przywodzi mi na myśl e36 z łysym dresem w środku. Ta biedna dziewiątka straciła całkowicie swoją wysmakowaną elegancję a stała się po prostu odpustowa.
    Spoko, twoja opinia i szanuje to Przynajmniej nie obrażasz innych za to, że coś im się podoba, jak niektórzy z powyższego wątku. Różne kolory mi osobiście też się nie podobają, ale białe jak najbardziej i faktycznie wielu kolegów z forum je ma (kiedyś na żywo widziałem forumowicza z ringami i wyglądało to bardzo przyjemnie).

Użytkownik Świeżak Avatar mroku
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    159 Berlina 2.4jtd

Domyślnie

Cóż, dla mnie dziewiątka jest wizualnie doskonała i jakikolwiek tuning wizualny mi po prostu do niej nie pasuje. To tak jak mężczyzna w dobrze skrojonym garniturze, jak mu założysz do tego adidasy (które to same w sobie przecież są spoko) to cała koncepcja się burzy.

Auto
    AR 159 1.9 JTDM 8v

Domyślnie

Cóż, dla mnie dziewiątka jest wizualnie doskonała i jakikolwiek tuning wizualny mi po prostu do niej nie pasuje. To tak jak mężczyzna w dobrze skrojonym garniturze, jak mu założysz do tego adidasy (które to same w sobie przecież są spoko) to cała koncepcja się burzy.
    Z jednej strony masz racje, ale z drugiej jakbyś widział na żywca efekt to może byś zmienił zdanie No ale nie ma co dyskutować. Najważniejsze chyba jest to, żeby auto podobało się właścicielowi. Ktoś nosi różowe adidasy bo takie mu się podobają i nikt do tego nic nie ma bo to indywidualna sprawa, a drugi nosi czarne lakierki bo tak jemu się podoba. Każdy ma swój gust i ważne żeby to umieć przedstawić z kulturą i bez chamstwa, a własnie to mnie najbardziej w tym temacie wkurzyło. Nowy użytkownik pisze posta i zaraz jest jazda na na człowieka... Nie lepiej przedstawić swoje zdanie na spokojnie i kultralnie wytłumaczyć, że taki temat już był zamiast pluć jadem? Jeżeli mi się coś nie podoba to mówię, że to zły pomysł moim zdaniem i tyle. Nie chcę żeby ktoś przez moje słowa się źle poczuł bo po co mi to... Jak dalej tak się będzie działo to po prostu forum kiedyś zdechnie bo coraz mniej ludzi będzie wchodzić. Nie mówię o tobie, mroku, tylko ogólnie na podstawie tego tematu. Miałem inne auta i zawsze na forum jakimś byłem, i najważniejsze jest to żeby umieć się do siebie zwracać po ludzku, a nie wyzywać od wieśniaków itd... Niech forum będzie forum a nie miejscem do wyładowania swoich nerwów

Mieszka w
    Kobylany
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał mamel Zobacz post
    A czy dotarło do Ciebie o jakich ringach mowa? Jak Cię nie interesuje ten temat to nie rozumiem po co obrażasz inncyh... Nikt nie mówi o żadnym kolorowym tylko o zwykłych ringach... ale co my, wieśniacy, możemy wiedzieć...
    @BrudnyHarry28, a czy te rozmiary co on podaje na pewno są dobre? Widzę, że gość ma tylko 95mm a do 159 chyba są 90, 95 i 100 albo coś podobnego...
    . Tak podałem mu rozmiary o których piszesz...będą ale do 3 tygodni

Użytkownik Romeo Avatar Arturek
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm , kiedyś była AR 156 2.0TS a jeszcze wcześniej TIPO 2.0ie 16V

Domyślnie

Osobiście nie założyłbym u siebie tych ringów z prostego powodu jest to raczej wynalazek BMW, aczkolwiek tak jak napisał Kolega wyżej nasze lampy aż proszą się o to. Popieram Kolegę mamel-a za dużo jest tego hejtowania, negowania itd. Takie wpisy psują dobrą atmosferę na forum. Przypomina mi się jak swego czasu założyłem temat o projektorkach led z logo AR i od razu było huzia na Józia