Data produkcji jest - takie "kółeczko , tarcza cyfr" ze strzałka. Natomiast nr seryjny ..... Hmmm nie wiem
Wysłane z ☎️
Data produkcji jest - takie "kółeczko , tarcza cyfr" ze strzałka. Natomiast nr seryjny ..... Hmmm nie wiem
Wysłane z ☎️
Swój kupiłem w ASO u Tomka Twardowskiego, co prawda najpierw przeczytali źle e-maila i zaoferowali mi wyrównawczy chłodzenia, ale następnego dnia już był prawidłowy.
Z tego, co się orientuję, to kłopot jest głównie z tymi do benzyn, bo do diesla w ASO w Ostrołęce, sprowadzili mi w ciągu dwóch dni, no ale niestety nie pasował.
Dziekuje za wszytkie odpowiedzi.. poluje dalej i moze znajdeteraz mam takie szybkie pytanie - jak to jest z tym plynem? Mam czerwony.. zostawic taki? Nie kombiowac z zielonym jezeli od poczatku mialem czerwony?
![]()
Ja zostawiłem czerwony .... Bo tak
Wysłane z ☎️
Na pewno nie możesz go, tak po prostu zmienić, bo najpierw musiałbyś przemyć cały układ - ja pozostałem przy czerwonym.
Ja maglownice tez wymieniałem a i tak zostałem przy czerwonym - podobno gęstszy choć nie znalazłem jednoznacznej odp który na forum
Wysłane z ☎️
Ja zostawiłem czerwony. Mi pomogło płukanie zbiorniczka
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czerwony jest półsyntetyk a zielony mineralny.
Napisane z komóreczki!
Tak tez zrobie - zostane przy czerwonymudalo mi sie zamowic ten zbiorniczek w jednym z ASO i byl to chyba jeden z ostatnich na ta chwile w PL.. obdzwonilem sie troche
jak wymienie to dam znac jak poszlo i jaki rezultat.. jeszcze raz dzieki wielkie za wszystkie posty
![]()
Płyn Ci się pieni czy nie? Jeśli tak, to jest szansa, że to zbiorniczek. Zdemontuj go, wypłucz. Jeśli sitko wypadło to możesz je oczyścić i włożyć na miejsce. W ostateczności możesz go nawet nie montować.
Ja np miałem dziurę w wężyku "dolotowym" i pompa ssała powietrze, wycieku nawet nie było. Na darmo wymieniłem zbiorniczek. No może nie do końca, bo teraz jest taki ładny i czysty
EDIT. Nie odświeżyłem strony ;] Czyli też będziesz miał ładny nowy zbiorniczek![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10