Sprawdz ofertę conmir, teraz jest promocja jak 2 auta przyjada to 750zl, jak 3 750 plus klapy wirowe lub egr
Sprawdz ofertę conmir, teraz jest promocja jak 2 auta przyjada to 750zl, jak 3 750 plus klapy wirowe lub egr
Silikon ważna rzecz.
Oprócz tego skrobaczkę do szyb miałem zawsze w domu i zanim otwierałem drzwi to skrobałem szybe przy krawędzi szyby, tzn tam gdzie szyba schodzi w środek drzwi. Zdarzało się, że jak otwierałem drzwi z oszronioną szybą to nie była w stanie zejść w dół i się rozprogramowywała.
W Tune-Up w Gdańsku płaciłem 900 zł za chiptuning + zaślepienie EGR.
a jaka zmiana w spalaniu?
malo miejsca. slaba widocznosc . i kiepskie wyciszenie ? heh ale i tak sie podoba musze sie nia przejechac i tak do 3-4msc myslalbym ja kupic. dzieki chlopaki za odpowiedzi.
mam jeszcze pytanie odnosnie naglosnienia bo bose to powinno grac nie? 4glosniki 16cm w dzwiach i subwoofer w bagazniku . ilu calowy? bo jeste bardzo ciekawy. bo zapowiada sie dobrze nie trzablo by skrzyni wzmacniacza i kabli przez cale auto ciagnac hehe. wiem wlasnie ze bagaznik calkiem spory wiec to na + . i jakbym chcial zmienic radio to beda jakies wieksze komplikacje? ;p
Nie ma problemu ze zmianą radia, oprócz tego, że brzydko to wygląda. Bose szału nie robi, ale jak nie jesteś audiofilem to powinno wystarczyć. Głośników jest 8 + subwoofer. Są 4 tweetery współosiowo zamontowane w głośnikach średniotonowych.