Swoją drogą jakieś opinie o długołęce lub opolu?Na ten moment rozważam te dwie lokalizacje. Krakow to musiałbym sie specjalnie umówić i zaplanować jazde ale też wchodzi w gre (raz na 2 tygodnie jeżdze do domu)
![]()
Ja byłem "prawie" umówiony na wizyte w ADF Wrocław ale zrezygnowałem. Tak badziewnego podejścia do klienta jeszcze nie spotkałem. Dzwonie do serwisu, opowiadam w jakiej sprawie - oczywiscie nic nie wiedzą- facet mówi mi, ze sprawdzi, ustali i za godzine oddzwoni. Mijaja 3 dni i CISZA. Dzwonie kolejny raz (odbiera inny), znowu od początku opowieść w jakiej sprawie. Gość mówi, że zobaczy czy maja części i o co chodzi w kampanii. Zapewnia, ze następnego dnia oddzwoni. Mijaja kolejne dwa dni. Dzwonie na jego numer. Nic nie kojarzy - chyba maja tyle Stelvio, ze sie gubią - cos w końcu załapuje i mówi, ze na 100% oddzwoni za 10 min. To była sroda. Dzisiaj mamy niedziele i cisza. Pierd...le ich i taką obsługe.
Proponuje dorzucic opinie na google
https://www.google.com/search?ie=UTF...%2520z%2520o.o.
Ja miałem podobne odczucia przy probie zakupu no i jak widac opinie nie biora sie z sufitu tylko na taka bardzo pracują.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Dlatego Alfa nigdy nie będzie marką premium. Mogą sobie pisać targetować itp. ale to nic nie zmieni.
Nawet Ford ma wersję premium (vignale) dla klientów a w Alfie jak w polmozbycie
https://youtu.be/RJGmQU7hg1s
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
Taki sam problem z dilerami istnieje tutaj w Bawarii. Po pierwsze jest ich bardzo malo w moim rejonie....najblizszy mnie to w Ulm (100km+) drugi w Monachium (150km+) i coraz dalej. Dobrze ze znalazlem dilera w Insbrucku, Austria, ktory ma bardzo mala filie 25km od domu tez w Austrii....ale jest "zapracowany." Tez juz prawie miesiac czekam na termin i nic. Zadzwonia po mnie jak znajda czas....tak to juz jest. AR ma kiepska sciec dilerow a w sumie....kazdy samochod jest tylko tak dobry jak jego warsztat servisowy!
Rozważam zakup Stelvio i szukam informacji na temat błędów/napraw tego samochodu.
Czy wiecie, że ten problem dotyczy wszystkich aut? Czy tylko z rocznika 2017?
Jakby nie bylo to takie cos juz bedziesz mial naprawione przy odbiorze. Zakladam ze jak zdecydowali sie na wprowadzanie poprawek to w nowych juz to jest w standardzie. Mysle ze pewnie marzec/kwiecien 2018 produkcja juz bedzie bez tego problemu. Moje ma produkcja bodajze listopad 2017 i tez mam wezwanie na akcje. Zawsze po vin mozna sprawdzic![]()
Z tego co kojarze z forum to w zeszym roku byla akcja serwisowa z lusterkami.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka