Witam Alfamaniacy !
Jesteśmy nowi na forum ( ja. żonka i nasza bella ), ale zgłaszamy swoja chęć wyjazdu na zlocik do Żywca, miło będzie pooglądać tyle alfetek na raz, piszemy się na to spotkanie na Orlenie. Rozumiem że o 9 w niedzielę ?
Witam Alfamaniacy !
Jesteśmy nowi na forum ( ja. żonka i nasza bella ), ale zgłaszamy swoja chęć wyjazdu na zlocik do Żywca, miło będzie pooglądać tyle alfetek na raz, piszemy się na to spotkanie na Orlenie. Rozumiem że o 9 w niedzielę ?
my z Brzeszcz tez dołączymy na Mc donaldzie w Pszczynie tylko napiszcie o której tam być ... żebyśmy się nie mineli ;p
Witam, to ostatecznie o której spotykamy się w Katowicach na Orlenie ?
No ja tez sie pisze o kotrej na MC'D w pszczynie? lub jakos bedzie jechal przez tychy to np. na parkingu przed saturnem ?
Ja myślę, że na McD to się można umówić o 11.30
ja wyruszam z tychow i maja mnie zabrac z bliskiej
Najlepiej byloby wyjechac 9.30 z orlenu w Katowicach.Ok 9.50 powinni my być w Tychach,10.20 w Pszczynie.Penie jakis poślizg kilkunastominutowy sie trafi.Na 12.00 spokojnie powinni my zajechać.Mo ktoś inne propozycje?
noo i sii 9:30 na z bilikiej mnie wezmiecie :] kolega Piotras tez moze sie dołączy dobrze by było gdyby tychy ruszyły z jednego miejscazeby nie zatrzymywac sie co chwilke po pojedyncze osoby
---------- Post dodany o godzinie 14:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:55 ----------
noo i sii 9:30 na z bilikiej mnie wezmiecie :] kolega Piotras tez moze sie dołączy dobrze by było gdyby tychy ruszyły z jednego miejscazeby nie zatrzymywac sie co chwilke po pojedyncze osoby noo chyba ze zamiast bliskiej saturn lepszy mnie to obojetne ja sie dostosuje :]]]
ten neptun aktualny? jet tam fajne zejście do wody? jak tak to biorę dechę .tylko wiatru trza trochę
Rybnik ma spotkanie o 9 i wyruszymy kilka minut po. Widze, ze kolegom sie bardzo spieszy, no coz, postaramy sie byc o 10.20 przy McD. Chociaz nie wiem po co taki pospiech![]()