Witam,
Mam pytanie jak w temacie- może ktoś podsunąć dobrego mechanika z okolicy Katowic? Z pierwszorzędnych spraw chodzi o wymianę pompy wtryskowej, wymiana rozrządu i zerknięcie na dwumas.
Witam,
Mam pytanie jak w temacie- może ktoś podsunąć dobrego mechanika z okolicy Katowic? Z pierwszorzędnych spraw chodzi o wymianę pompy wtryskowej, wymiana rozrządu i zerknięcie na dwumas.
Witam
Ital-Auto - na Roździeńskiego niedaleko Ikeii, Castoramy albo AutoItal - http://autoital.pl/
Pozdrawiam
Arljazz
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Alfa Romeo Giulietta 1.4TB 120KM
Mercedes C43 AMG
ex. Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive, 75 TS Czerwona i Czarna Limited Edition
ex. Lancia Ypsilon 1.3 JTDM, Lybra SW 2.4JTD, Phedra 2.0 JTD
ex. Fiat Punto HGT, Marea Weekend 2.0 20V
Auto-Ital Katowice, ulica Hallera
POLECAM)
Kolega goerge spoko,mozna tez do mnie ale z dieslami jedynie podstawa,nie mamy na razie warsztatowo pod tym katem przygotowanego osprzetu,jakies uszczelnienie pompy cr,bledy ecu etc.jak najbardziej reszta zewnetrznie korzystam
Wysłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk
Prywatna Praktyka Naprawy i Obsługi Alfa Romeo
JTD,TWIN SPARK,V6
Miernik grubości lakieru Fe/Al
Naprawa wariatora faz
Naprawy główne i bieżące,diagnostyka
Informacje i możliwości-PW
myjka ultradzwiękowa-wtryski PB oraz drobna elektronika
EGR,DPF OFF Klapy Wirowe CHIP JTD
Diagnostyka Uszczelki Głowicy TEST na zawartość CO2 w płynie
Naprawa świec TS bez ściągania Głowicy i urwanych mostków-HELICOIL
Naprawa Turbo
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...gi_bedzin.html
KUPIĘ WARIATOR 50zł plus przesyłka za sztuke płace-OFERTY PW
Dzięki za info, w miarę już ogarnięty tematTeraz czas płakać nad kosztami a potem mam nadzieję cieszyć się Alfą
![]()
Bocian - Nie raz ściągali mi koło i za każdym razem mi je dokręcali. Swoje głupie i irytujące komentarze zostaw dla siebie.
Od kiedy kupiłem pierwszą Alfę - zawsze tam jeżdżę. Nie tylko ja. Mój tata, który nie ma AR oraz kilku znajomych którym poleciłem ten warsztat również są zadowoleni z ich usług. Ani ja, ani żaden znajomy nie miał żadnych problemów.
Wszystko mam zawsze czarne na białym - cenę, faktury, stare części dostaję z powrotem, dlatego z czystym sumieniem mogę polecić ten zakład.
To nie jest mój głupi irytujący komentarz tylko krótki opis przygody kolegi z forum - może zobaczy ten temat i sam opisze swoje wrażenia po wizycie w tym punkcie...
Możliwe że po prostu miał pecha - ale skoro inni po dobrych doświadczeniach mogą chwalić to i ci po złych chyba też mogą napisać?