No to pewnie trzeba wymienic na nowy - jak wiatraczek halasuje to kaplica bo zazwyczaj przyczyna jest lozyskowanie wiatrakaNapisał mick
![]()
No to pewnie trzeba wymienic na nowy - jak wiatraczek halasuje to kaplica bo zazwyczaj przyczyna jest lozyskowanie wiatrakaNapisał mick
![]()
stad wlasnie przyszlo mi do glowy psikniecie smarem silikonowym
o i o tym ustrojstwie wlasnie wspominalem na początku tematu :>> nareszcie mozna sie dowiedziec do czego to jest :mrgreen: ale Siekier jesli zamiezasz wymieniac ta zarowke od podswietlenia to jak zdejmiesz panel srodkowy to za jednym razem zrobisz i to bez zadnej gimnastyki, bo wyjąć to sie to moze i da przez dziure od radia ale wlozyc to na swoje miejsce to chyba juz przerasta pojecie gimnastyki :>>
hehe - no wlasnie.
Czyli wyglada na to ze swierszcz zostal zlokalizowany!![]()
Mi bzyczy ale z obudowy regulacji klimy. Wymienił bym to, bo można dostać używke za 100-200zł
Ale ze względu na to że włożyli mi tak radio, że aby je wyciągnąć i zdjąć konsole,
Musiał bym chyba konsole a może i radio spisać na straty to puki co olewam to.
Słychać jedynie na czerwonych światłach gdy nie ma się włączonego radia, więc rzadko wkurza człowieka.
i to jest to!Napisał mick
ja go kompresorem potraktowalem - i juz siedzi dran cicho.
Od samego poczatku wam o tym trabilem i nikt nie mnie sluchal, a teraz nagle wielka EUREKA:/
jakiego poczatku :>>> to dopiero 11 odpowiedz :>> a co to bzeczy wiedzielismy tylko chwała temu kto powiedział po co to ustrojstwo tam w koncu jest - bo juz rozne opcje mi przechodzily przez mysl :mrgreen:Napisał Konrado
hehe - grunt ze rozwiazanie problemu znalezione i potwierdzone w praktyce - ot co!!![]()
no!! - przedmuchalem, wyczyscilem i nie brzeczy!![]()
dzieki za rady!