1,99 zl kosztuje Motor... i jest w kazdym salonie. Takiś biedny, Kayrol?
1,99 zl kosztuje Motor... i jest w kazdym salonie. Takiś biedny, Kayrol?
A mi się nie chce iść do kiosku. Na forum zawsze lądowały skany gazet, więc nie rozumiem skąd takie dziwne odpowiedzi na pytanie Sysunii i innych.
Testy AR166 można przeczytać w internecie, szkoda tych 10 minut spaceru i stania w kolejce jak można wpisać na google test Alfa Romeo 166.
Ja spytałem o streszczenie tylko po to, bo chciałem poinformować Alfisti, którzy nie korzystają z naszego fora, lub w ogóle nie korzystają z for. Zrobiłem to i tak: http://www.alfanews.pl/2009/10/alfa-...ygodniu-motor/
Jak będzie jeszcze jakiś artykuł w gazetach to dajcie znać. I tak go nie kupię, bo nie będę się przyczyniał do wycinania drzew, ale może kogoś to zainteresuje.
Spokojnie, chodzi o to, ze jesli w kioskach jest nowy numer gazety, mozna poczekac ze skanowaniem. Gazeta zyje tydzien. Potem jest nowa gazeta. Elegancko byloby skanowac wlasnie po tym okresie. Szanujmy prace innych, zyski itd. To kwestia etyki.
To, ze akurat mozna testy obejrzec w necie niczego nie zmienia. Nie wszystko z tego numeru jest w necie.
Warto zrozumieć, ze nasz kraj stanie sie normalnym krajem, kiedy zaczniemy szanowac interes innych, nie tylko swoj.
2zl szkoda? nie rozsmieszajcie mnie....wykupili wszytskie na swiecie? ja rozumiem jak to cos b ciezko dostepnego ale aktualny numer? no litosci...choc troche przyzwoitosci w tym zlodziejskim tradycja kraju...
chyba nadal nie rozumiecie ze ten artykuł za 2zł nie jest warty ani szukania ani czytania bo i tak się z niego nic nie dowiem nowego a wy coś mówicie o złodziejstwie - czasem żal na to forum wchodzić lub się odzywać
to odzywaj sie na poziomie, chciałeś skomentować art? to go sobie kup. Tyle. Nic sie nei dowiesz trudno, ale moze poszerzysz dolozysz sensowny komentarz. Nikt Cie nie posadza o zlodziejstwo, zlodziestwem byloby rozpowszechnianie tego materialu w tej formie.
pozatym oprócz artykułu o Alfie (który nie jest testem a opisem auta używanego) są porady dotyczące opon i felg oraz m.in. prezentacja całkiem fajnego Lexusa. nawet jak nie chce ktoś kupować to zawsze można podskoczyć do jakiegoś marketu na dział z prasą i rzucić okiem![]()
Zgadzam się w pełnej rozciągłości, a także z innymi wypowiedziami Amigasa w tym wątku. Szanując pracę i interes innych, szanujemy też swoją własną i własny interes. Zawsze może nas spotkać, to, że nam coś ukradną i rozpowszechnią. A wtedy nie będziemy już zadowoleni.
Ale w tym kraju - niestety nie uczy się, że czyjaś "myśl" (prawo autorskie) jest czyjąś własnością... i że dostęp do tej "myśli" kosztuje...