u mnie 1.4TS pod machą, ale spalanie jak w jakims 2.5średnio po przejechaniu 5000km spaliła mi 8.67litra a w porywach było już 9,8
a TUTAJ dokładne przeliczenie
u mnie 1.4TS pod machą, ale spalanie jak w jakims 2.5średnio po przejechaniu 5000km spaliła mi 8.67litra a w porywach było już 9,8
a TUTAJ dokładne przeliczenie
witam, a 145 2.0 TD???? nic, nikogo nie ma z kim mialbym porownac spalanie, sami milosnicy bezolowiowki??:p szczeze, to jeszcze nie sprawdzilem ile pali, obserwujac skazowke od miernika paliwka w baku to jakies 6 ON sredniopozdrawiam
No możesz się ze mną porównać![]()
Jeszcze nie udało mi się przekroczyć 7 litrów na 100 w mieście, a w trasie przy b.spokojnej jeździe spaliła mi 4,5 litra. Chyba nieźle:mrgreen:
heh, no tak, no to niezle,jak juz powyzej napisalem moj okolo 6, chociaz wiem ze zdaza sie i wiecej, nie wiem czy to normalne, zauwarzylem ze roznie bierze, jakos tak nierownomiernie, czasami mniej, czasami wiecej, dziwne, moze cos nie tak z silnikiem, chociaz ostatnio wymienilem caly rozrzad, oleje, i inne pierdolki, no coz, moze to przez moja noge, hehNapisał wisiol
![]()
Myśle, ze wszystko u ciebie jest OK. Napisałem że przy bardzo spokojnej jeździe 4,5 ale kto z nas jeździ spokojnie![]()
Moja AR145 z 1997 roku, 1.4 T.S. spaliła mi w trasie (długość 150km) coś powyżej 6L, może z 6,5... więc uważam to za dobry wynik, obecnie po mieście pali tak mniej więcej 8...9L MAKS.
Moja bella 145 1.4 bokser ostatnio na 46 litrach zrobilem 400 km wiec bierze mni jakies 12 na setke prawie. Zastanawiam sie czy one taka maja i czy to nie za duzo troche?? Jak myslicie. Pozdrawiam
polowa baku i 140km ;/ verva98
Ech Ty to musisz w końcu trafić na dobrego mechanika. 140km to powinieneś mieć przed pierwszą kreską.. Coś jest nie halo z tą Twoją bryczką. Chyba, że jeździsz jak szalony.. :twisted:Napisał Konrado
ja juz nie wiem ocb. bylo tak ze na kreske jezdzilem 100-110km. Zrobilem swiece,rozrzad,wariata,pompe wody i jest jak jest :O zalamka