chamska i niegrzeczna odpowiedz,ale jak się dziwić skoro gość ma bmw.Tak się klienta nie powinno zbywać. Nie wróże mu szybkiej sprzedaży jak tak podchodzi do każdego klienta
Coś kręci, ta nazwa jest wolna...GTA PACK.. to moja nazwa
PS. alces1 --> przykąsałeś, to dostałeś odpowiedź. Trzeba było bardziej dyplomatycznie podejść, to może by niezłą lekturę na temat tego kontrowersyjnego pakietu napisał![]()
... bez komentarza
Koleś się zorientował że wiesz o co pytasz i zareagował wulgarnie.
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Witam
To auto oglądał Mlynek z alfaclub.pl pozwolę sobie zacytować:
odnosnie alfy 156 z kielc ,,150 km" i niby bogatej wersji... widzialem ja...
prawa strona robiona na dzwiach baranek po lakierowaniu dzwi nie wpasowane prog odstaje, tylny zderzak zdejmowany pewnie do malowania zle wpasowany ZERO dokumentacji odnosnie histori alfy rzadnych naklejek ksiazki.... praktycznie kazdy alement z usterka lakiernicza termostat nie dziala, tylne prawe lozysko huczy, kola przelozone przod na tyl, porysowane, opony dojechane-letnie, jak dla mnie jest to 2003r produkcji,sprzedawca nie chce zejsc ponizej 26 500 nie jestem ekspertem w dziedzinie mechaniki ale zdecydowanie nie jest warta tej ceny
mam nadzieje ze ewentualnemu nabywcy pomoglem
Kolo pojechał po bandzie![]()
Ale z tym "SUPERSPECJALISTĄ" to przegioł - to tak jak by on się uważał za niego, a pewnie bladego pojęcia nie ma o motoryzacji
"żal" mi go i jego hamstwaa tymbardziej jego wypowiedzi
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 20-02-2010 o 02:59
No to koleś już ma pozamiatane ze sprzedażą auta. Jak potencjalny klient przed zakupem trafi na forum i wątek o jego aucie to mu się chyba odechce. "Trafiła kosa na kamień"
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
http://ann156.fotosik.pl/
GT 3.2 V6 Q2 '05 (09.2014)
MiTo 1.4 T-Jet 155 KM '09 (10.2016)
Spider 2.0 TS '99 (10.2022)