Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 100

Temat: unimot - alfa gliną malowana

rejven
    Gość

Domyślnie

Wyjaśniam czytelnikom togo forum, że Firma UNIMot jest ubezpieczona od togo rodzaju przypadków(uszkodzenia,stłuczki wozów klientów,itp) więc gdyby poczuwała się do odpowiedzialności szkoda zostałaby zgłoszona i naprawiona bez problemów.
    Jednak Pan tomek 196209 PANICZNIE bał się ogledzin samochodu przez rzeczoznawcę ubezpieczyciela i się na nią nie zgodził.
    Dlaczego? Co miał do ukrycia?
    Odpowiedź jest jedna:FACET: KOMBINATOR -NACIĄGACZ.
    Reszty nieścisłości nie będę analizować ani komentować. Dodam tylko,że jest to trzecia wersja wydarzeń (w telefonach było o wgnieconej masce,o wjechaniu w bramę).Co będzie potem?
    Panie tomku nr...... TO GROZI SĄDEM!!!!!!!!!!

---------- Post dodany o godzinie 13:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:03 ----------

SZKODA tylko, że tak łatwo dajemy wiarę każdemu pomówieniu

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

no i jest już ciekawiej

Użytkownik Romeo Avatar -BamBosZek-
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 3.0 24v

Domyślnie

czyzby sam przedstawiciel UNIMOTu pojawil sie u nas? wiec z tego co widze to nikt nie daje wiary tylko obiektywnie opisuje to co mysli na ten temat i daje rady wg opisu sytuacji. Skoro gosc oddal sprawne auto a odebral uszkodzone to chyba nie wymyslalby na forum o tym? bo po co?

Użytkownik Maniak resoraków Avatar slider2002
    Mieszka w
    Gniezno
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9JTD 110KM

Domyślnie

i wlasnie w tym momencie powinien do akcji wkroczyc admin i wywalic uzytkownika rajven z forum:-)

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Domyślam się, że poszkodowany przesłał linka do tego tematu do warsztatu. Właściciel, czy ktoś tam odpowiedzialny za coś tam, zalogował się i odpisał, a teraz skoro są dwie strony, to pewnie zaczną się słowne przepychanki.
    Póki co wierzę poszkodowanemu.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 3.0 24v

Domyślnie

Cytat Napisał slider2002 Zobacz post
    i wlasnie w tym momencie powinien do akcji wkroczyc admin i wywalic uzytkownika rajven z forum:-)

a to niby dlaczego ? ;/ kazdy ma prawo wejsc i wyrazic swoja opinie wiec tego typu komentarze zatrzym dla siebie. winny nie winny o tym moze decydowac sad a nie my... ja trzymam dystans do tego typu spraw skoro nie widzialem czegos na oczy, niestety wiec radze co poniektorym zrobic to samo i swoja stronniczosc trzmac w ryzach

Mieszka w
    Gniezno
    Auto

Domyślnie

a ja troche znam realia warstatow samochodowych i wiem czego sie mozna spodziewac. zatrudniaja uczniow zeby taniej bylo a potem sie zdarzaja rozne cuda na kiju.

Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 3.0 24v

Domyślnie

Cytat Napisał slider2002 Zobacz post
    a ja troche znam realia warstatow samochodowych i wiem czego sie mozna spodziewac. zatrudniaja uczniow zeby taniej bylo a potem sie zdarzaja rozne cuda na kiju.

a wg Ciebie gdzie sie maja nauczyc fachu? sam bylem uczniem wiec wiem co to jest i te realia tak sie sklada ze znam bardzo dobrze... jesli uczen cos zrypal to za to odpowiadal ale nigdy nie bylo to ukrywane a nad kazda robota stal ktos kto mial o niej pojecie... wiec nie mow bzdur bo przesadzasz trochu

Mieszka w
    Gniezno
    Auto

Domyślnie

ok nie będziemy się tu kłócić. ty wiesz swoje a ja wiem swoje. ty masz swoje zdanie a ja mam swoje, ty wyraziłeś swoje zdanie a ja wyraziłem swoje. obaj mamy do tego prawo. ale ja i tak uwazam ze tego uzytkownika nalezy wywalic z forum

Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 3.0 24v

Domyślnie

na jakiej podstawie?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia