W 156 najbardziej wpływającymi elementami tuningu na jego wygląd są ładne 17" oraz właśnie ten spoiler. Można zmienić zderzaki i dodać progi albo takie drobiazgi jak końcówka tłumika, ale wpływa to w mniejszym stopniu na wygląd.
Jak się zdecydujesz na spoiler to powiedzmy nie będzie od razu odwrotu - z powodu dziur w klapie i kasy na szpachle/lakier. Jak wcześniej pisałem, chociaż bardzo mi się ten spoiler podobał, nie dodałem go też z myślą o przyszłej sprzedaży autka - jedni lubią z jedni bez spoilera więc część ludzi teoretycznie nie będzie zainteresowana.
Ja miałem to szczęście, że przypadkiem zaparkowałem koło dokładnie takiej samej 156 z tym spoilerem i mogłem porównać. Do dzisiaj nie mówię "nie" spoilerom, ale koszt przy odczepianiu + dziury mnie zniechęcają. Jedynym rozwiązaniem jest dokupienie dodatkowej klapy już właśnie z takim spoilerem i zamiana w przypadku jak się znudzi
Może pomoże przejzenie fotek z działu Nasze Belle i galerii na http://www.alfa156.net/
na tej stronie jest na prawde sporo fotek w dziale -Yours156- w katalogach Page 1-4... do 22 (na wszystkie fotki można kliknąć i się powiększą)![]()