Ja rowniez oceniam pozytywnie.Napisał szamacz
Ja rowniez oceniam pozytywnie.Napisał szamacz
skóry jakies zamierzam se palnąc na zime...w szwagrów zapisy są na kolor bananowy!Z rozmowy telefonicznej odniosłem dosc miłe wrazenie a ceny częsci do alfy ? no
...alfa musi kosztowac :!: ...ale waham sie szare ? czy zółto-bananowe..? Kolor alfy ciemnogranatowy metalik...
Nie tak dawno temu znajomy przywiózł Alfę SW właśnie w kolorze granatowy metalic, a w środku pomarańczowa skóra. Co prawda poszła od razu pod młotek, ale kolor tapicerki z kolorem nadwozia prezentował się efektownie.
Oczywiście zrób tak jak mówi Marcin - sprawdź kolory reszty tapicerki.
Czym sie róznią siedzenia z roku 1998 a np 2004 w 156? wogóle jak sie sprawuje skóra? Rózne są opinie...ze pęka ze grzeje sie...Jak kupowac to MOMO ? Tzn ze znaczekiem AR?
Spodobała mi sie tez kierownica multimedialnaNp. mozna przełozyc poduche ze zwykłej kierownicy w miejsce multimedialnej? Bedzie to wszystko pasowac? (rok 2003)
Którędy idą przewody sterujące radiem? CZym Ona jeszcze steruje? Jak myslicie?
Aaaa słupki i podsuitke mam szara ...wiec chyba szare te skóry...w Marcinowej GT są za.....jefajne!
post nr 100 niech zyje!
Moze przestane byc tym "rowerzystą"? Znudziło mi sie...!
PS. Post 101 dwusuwowiec...![]()
Rebelion 1 jak autko? zrobili juz?
już zrobione właśnie wczoraj wróciłem z małego wojażu po małopolsce, tak jak pisałem całośc zobiłem bezgotówkowo części nówki orginaly czekam jeszcze na zaslepke haka holowniczego bo "gamonie" nie zamówli do końca tygodnie mam odebrać pomalowaną i wtedy okaże sie jaki był koszt naprawy na fakture i na nowych częściach z kosztorysu wyszło cos w okolicy 3,5 kzł na fakrurze podejrzewam razy 2