pisze o 145 1.4 bx. Silnki wychdzą ciod lewarka dopiero jak wejdziesz pod auto widzisz jak linka podłączon jest do ramienia a ramię do właśnie tej dzwigienki.
pisze o 145 1.4 bx. Silnki wychdzą ciod lewarka dopiero jak wejdziesz pod auto widzisz jak linka podłączon jest do ramienia a ramię do właśnie tej dzwigienki.
No własnie... mam w okolicy dobry zakładzik ze znajomym w roli głownej (zakładzik Bosch'a) to niech zerknie co tam pod spodem może się wyprawiać jak ok, to zaczniemy działać ze sprzęgłem. Kaes - znasz jakiś dobry olej do skrzyni godny polecenia? I tak teraz miałem zamiar wymienic olej w silniku z filtrami to z tą przygodą będzie ładny remoncik![]()
w instrukcji jest. Czasami człowiek po prostu nie myśliA powiedz mi z tym sprzęgłem czy tak jak kolega wyżej myśli oddać ją do mechanika znającego się na Alfach? Bo mam pod nosem autoryzowanego Bosha którego chwalę, bo potrafią cuda robić.
Sprzęgło Ci zrobi każdy mechanik, tym bardziej jak znajomy to mniej policzy. Oczywiście wymieniaj komplet- tarcza, docisk i łożysko.
Wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...Co to było? Takie szybkie i piękne?
To 145 boxerek oczywiście!