Kupileś ją już po tuningu wizualnym?
Bo jeśli nie i kupowałes te plastiki i lexusy zamiast rozrząd wymienić to gratuluję...
Kupileś ją już po tuningu wizualnym?
Bo jeśli nie i kupowałes te plastiki i lexusy zamiast rozrząd wymienić to gratuluję...
da się taniej ale długo na silniku nie pojeździsz..
patrz wyżej - jak chcesz pośmigać to rób pełnego "średniaka" .. koniecznie wymień panewki i najlepiej tłoki które spotkały się z zaworami też, wał do szlifierza, niech go pomierzy.. albo będziesz płakał za kilkadziesiąt tysięcy..
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
nie chce sie czepiac ale simeone ma troche racji kolego wiec nie oburzaj sie.
co do tematu to mysle ze taniej wyjdzie zrobic przeszczep calej jednostki. jesli remont mialby kosztowac powiedzmy 10tys to lepiej kupic nawet calego anglika zaminic silniki a reszte sprzedac na czesci.
a co do gwarancji to kolega wymienil rozrzad w 2,0ts i tez szlag go trafil po kilku tys km i naprawiali w ramach gwarancji wiec skoro poprzedni wlasciciel ma jakies faktury moze warto sprobowac
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
nie chce mi się tłumaczyć wszystkiego...
a do tego jak ktoś zaczyna wypominać mi tanie plastiki to nie mam o czym z nim rozmawiać... szkoda czasu na takich ludzi.
POWIEM SZCZERZE TYCH KTÓRYCH BOLĄ TE " PLASTIKI " NIE CIESZCIE SIĘGDYŻ W PRZYSZŁYM TYGODNIU NA 100% WRÓCĘ NA POLSKIE DROGI...!!!
POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeśli byś mógł pisz na bierząco o kosztach o wymienionych częściach. Komuś na pewno się przyda
Widzę,że oprócz logicznego myslenia masz też problemy z czytaniem.
Gdzie napisałem o "tanich" plastikach?
No ale skoro piszesz, że takowe były to ok.
A tak juz na poważnie- jak już niektórzy tutaj dobrze zinterpretowali mój post- np dbh -najpierw podstawa -czyli min. rozrząd a potem zabawa z wyglądem. i nie obrazaj się tak. peace