Listę "inwestycji" w to auto czytałem... Sam napisałeś, że rozrząd chyba jednak nie był wymieniany, więc może lepiej było w to zainwestować niż obwieszać auto zderzakami o wątpliwej estetyce? Rozumiem, że paska nie widać na ulicy i nie ma się zbytnio czym pochwalić a jego wymiana kosztuje ale jakieś priorytety powinno się mieć po zakupie auta, żeby uniknąć takich niespodzianek.
"chyba nie był wymieniany" tak napisałem ale wtedy kiedy pękł!!!
bo autko w tym momencie miało 182000 tys. km... wymiana następuje po 100000 tys. km z tego co wiem...
z dużo przeżyłem, zobaczyłem, przeczytałem, przejechałem żebyś mnie mógł pouczać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moja bella nie jest na pokaz!!!!!a tym bardziej do lansu...!!!!!!
chyba nigdy tego nie zrozumiesz... szkoda![]()
a co jeśli nie zrobił by tego tuningu i by się silnik zepsuł to co powiedzielibyście? Że księżyc jest nie w tej fazie i sie zdupcyło? To się robi nudne po prostu poprzedni właściciel nie dbał o auto i tyle teraz to wychodzi i dajcie spokój z teoriami typu że auto się mści bo je przerobił
---------- Post dodany o godzinie 04:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 04:13 ----------
Blefer27 bardzo cię szanuję bo znasz się na alfach jak mało kto wiele razy mi pomogły twoje posty ale kolega nie pyta tutaj o to jak wygląda jego auto tylko o co innego i dajcie mu żyć bo widać że o co się nie zapyta to będą głupie docinki zrobił co chciał jego auto jego sprawa jego życie nie wtrącajcie się do tego co ktoś robi.... Wiecie tak samo mogło by być z laską jaką byście mu pokazali i powiedziałby że żadna jak noc a wam by się podobał więc według mnie ten temat nie ma sensu
No nie do końca, jeżdżąc Alfą reprezentujesz całą grupę posiadaczy tych aut. Wszyscy się śmieją z właścicieli BMW, że karki, buraki itp., a stało się to właśnie dlatego, że hołota zaczęła jeździć tymi samochodami i narobiła marce wsi. Kiedy mój ojciec kupował beemkę od dilera z salonu w 1991, w naszym mieście były może z 3 i każdy się o tym aucie wypowiadał z szacunkiem. A teraz? Szkoda gadać... Podobnie wygląda sytuacja z Golfami. Jeśli ktoś ma 50 lat i jeździ Golfem, to jest OK, ale jeśli ktoś ma 25, to pewnie szpanerek i cwaniak. Zacznie po Polsce więcej takich Alf jeździć i sami się zdziwicie.
A do autora tematu: poproś kogoś z forum, to Cię do ślubu jakąś fajną 166 powiezie, będzie z klasą i elegancko.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Może chodziło o drugą wymianę. Zazwyczaj zaleca się co 60 tys. dla pewności.
Ostatnio edytowane przez radosuaf ; 11-06-2010 o 11:03
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
jestescie super grupa ale chyba interwencyjna
co was gryzie ze ktoś sobie założył zderzaki o innym kształcie
ja na przykład założyłem sobie wypasione postojówkii przykleiłem wzdłuż karoserii czarnego szkota od samego reflektora po lotke na klapie i myslicie ze obchodzi mnie to ze komus sie nie podoba
no niezmiernie mnie to irytuje
pozdrowienia dla niewyrozumiałych ALFISTII
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()