Marian jak rozgnieciesz ta pastylke mlotkiem(zniszczysz) to wtedy całkiem wylaczysz imo i już nie bwdziesz jej potrzebował tylko sam kluczyk.
U mnie ten myk działał bo alf nie kradną także się nie bałem złodziei![]()
Wysłane z mojego HTC One
Marian jak rozgnieciesz ta pastylke mlotkiem(zniszczysz) to wtedy całkiem wylaczysz imo i już nie bwdziesz jej potrzebował tylko sam kluczyk.
U mnie ten myk działał bo alf nie kradną także się nie bałem złodziei![]()
Wysłane z mojego HTC One
Och marian. Jak tak sie głębiej zastanowić to broń Panie Boże kogokolwiek kto od Ciebei to auto kiedykolwiek by odkupił. To jest science fiction. To co Ty z tym samochodem cudujesz. Kup sobei poloneza atu+ i smigaj. Technologia sprzed 40 lat. Bez immo bez klimy bez centralnego... Świadomie dobijasz ten samochód. strach pomyślec jak wogóle wygląda "dbanie" o tą 166 w Twoim wydaniu w sensie oleje/filtry/ płyny itp.![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 29-03-2014 o 11:51
[C
Ale czy dorobię kluczyk w normalnym punkcie dorabiania kluczy ? Bo po co mam pastylkę kleić przy stacyjce, jak klucza mi nie dorobią : >
Moja matko bosko.... Gość wg nic nie rozumie co się do niego pisze... Proponuję 2 opcje albo gościu płaci za odpowiedzi (symbolicznie)
Bądź "jedymy chłopaka" to może mu się odechce głupot pisac
Aaaaa właśnie Maniek dziś miałem sporo czasu na zastanowienie się w zęby Ci jakoś pomóc i stwierdziłem że musisz alfe oblac 5l benzyny bezołowiowej PB95 i podpalić. Innej opcji pomocy dla Ciebie nie widzę niestety
Forumowiczów przepraszam za obszerny OffTop
Wysłane z mojego HTC One
Trzeba uiścić "symboliczną" opłatę![]()
no byłem w punkcie kluczy i nie znalazł mi takiego klucza w katalogu
muszę czekać do soboty czy będzie możliwość zrobienia tego klucza
w cenie 35 zł normalnie, 60 zł z miejscem na pastylkę immobilizera
Widzisz marian..... gdybyś nie był takim zarozumiałym materialistą to byś dawno miał podane rozwiązanie. Ale pomęcz się tak jak kazałeś się innym męczyć. Za symboliczną opłatą powiem Ci gdzie i za ile to zrobisz![]()