W takim razie nie pomogę, u mnie jest jak w innych autach których słucham tych CD.
A co do zmieniarki, moja nie czyta mp3, tylko cdaudio.
W takim razie nie pomogę, u mnie jest jak w innych autach których słucham tych CD.
A co do zmieniarki, moja nie czyta mp3, tylko cdaudio.
Mam 307SW z nawigacją RT3 i parę razy je rozbierałem żeby wyczyścić laser. Ale w końcu zaczęły się problemy z wyświetlaczem jak rozbudowałem CA więc zmeniłem jednostkę na Alpine i całe to radio RT3 leżało na półce. U ojca w alfie jest na Connect Nav i nie czytała CD. Leciała chwile piosenka (jak po kilkunastu próbach się udało) po czym radio sie ścinało i koniec "CD ERROR", więc postanowiłem je wyczyścić. Rozebrałem je, wyczyściłem laser IPA ale nic to nie dało i dalej wywalało CD ERROR. Ale zobaczyłęm że wnętrze jest takie samo jak w moim RT3 (też je produkuje Magnetti Marelli) wiec przełożyłem cały środek CD z RT3 do Connect Nav. I tu było wielkie zdziwienie jak zaczął bez problemu czytać CD, bez problemu ładował MP3 nawet na porysowanych płytach i nawet po 2h męczenia go przewijaniem, przeskakiwaniem działał płynnie. Dlatego jak macie z tym problem to możecie kupić na allegro radio RT3 za ok 200-300zł i przełożyć środek![]()
Ja też miałem problemy z odtwarzaniem mp3, ale tak jak koledzy mówią nagrywanie z prędkością 4x na dobrej płycie pomogło. Używam programu IMGBURN, tam można wymusić zapis z niskimi prędkościami, dodatkowo zmieniłem standard zapisu na ISO bez UDF i innych opcji. Czyste ISO 9660 + zapis 4x i wszytsko śmiga jak złoto. Między utworami czeka jakieś 4 sekundy, jakość jest super, ale to zależy od samego pliku mp3. Ilością znaków w nazwie plików nie ma się co przejmować to samo tyczy się polskich znaków.
Super panowie, tylko ze mi chodzilo o jakosc a nie to czy wam czyta czy nie.
To moze ja powinienem melomanem zostaćOki, dzieki za opinie