a mi orginalny tak wyblakł że muszę kupić nowy :shock:
a mi orginalny tak wyblakł że muszę kupić nowy :shock:
ja u siebie musze wyskubac troche tego plastiku co jest pod znaczkiem, bo w zaden inny sposób nie jestem w stanie go wyjąć. Rozważam jeszcze jakies wariacje z czarnym grillem, ale to porobie sobie najpierw virtuala a potam dopiero coś pomysle.Pozdrawiam
Jak dla mnie to fajnie wygląda napewno taka zmiana nie skrzywdziła sylwetki 156 a przynajmniej sprawiła że właściciel posiada teraz coś w oryginalnego w dobrym guście. Pozdrawiam
Jak dla mnie całkiem ładne... U mnie jest strasznie wyblaknięty ten znaczek i gdybym taki miał na pewno bym się go nie powstydził![]()
A gdzie to można dostać ?
wygląda dosyć oryginalnie i może się podobać...
te czerwone tło trochę nie pasuje,wydaje mi się że z czarnym byłoby lepiej.
no ale to jest twój znaczek!
pozdrawiam!!!
moja druga ulubienica...
Jakoś tego nie widzę, taki bezpłciowy lekko.
Ale pomysł z grubym łańcuchem na szyi, hmmmm...
A tak na poważnie to raczej jako gadżet do umiejscowienie gdziekolwiek tylko nie na "tarczy".
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
kwestia gustumi sie nawet podoba.
podobnie jak juz kilka osob pisało, znaczki na mojej belli sa juz nie ciekawe! przedni wyblakniety a tylni jakos dziwnie poklejony wiec chetnie bym sobie takie zapodal
ja ostatnio nabylem używany przedni znaczek w bdb stanie za uwaga - 6zł ( czytaj sześć złociszy ) na allegro -z przesyłką 12teraz bella jest pikna - wiecie jaki miałem wczesniej
przy mojej black style
a teraz mam oryginał![]()
oczywiście ramki klubowe też już na belli![]()