no w naszej tez domykanie nie dziala ... otwiera elegancko ... swiatelka do domu tez ladnie swieca ... ale zamykanie niet![]()
no w naszej tez domykanie nie dziala ... otwiera elegancko ... swiatelka do domu tez ladnie swieca ... ale zamykanie niet![]()
Testowałem wczoraj u siebie otwieranie/zamykanie i follow me home i wszystko pięknie działa![]()
U mnie też domykanie nie hula;/, ale obczaiłem, że jak sie przytrzyma drugi raz guzik otwierania to szyby sie uchylają jeszcze bardziej i tak do samego dołu
A Follow Me Home bawie sie nawet jak jest jasno![]()
a u mnie działa jak potrzymam dłużej to lecą szybki do samego dołu i ładnie się zamykają
nie będę zakładał nowego tematu![]()
wysiadam z mojej niuniu zamykam idę do sklepu wychodzę przechodzę koło mojej niunia a ona zapala postojówki lekko w szoku byłem
ciekawe czym mnie jeszcze zaskoczy
Od ktoregos roku (2003?) przestano dodawac funkcje domykania szyb z pilota/kluczyka.
Fajny bajer na nocne trasy to wylaczenie podswietlenia obrotomierza, wskaznikow temp i paliwatrzeba dlugo przytrzymac "-" od sciemniania podswietlenia zegarow
analogicznie "+" sie wlacza spowrotem.
no właśnie pierwszy raz hehe dziś przetestuje czy to był jedno razowy wybryk![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]