Kolego robisz burzę w szklance wody
Nie wiem, w czym ty widzisz problem
Kupujesz auto z NIVO cieszysz się super komfortem, wsadzisz 4 wory z cementem auto stoi prosto,
Pada ci NIVO idziesz do sklepu kupujesz zwykłe amory i jeździsz dalej tyle tylko, że przy większym załadunku dupa ci będzie zwisać
Zastanawiam się, co zrobisz jak ci w zwykłej wersji bez NIVO padną amory nie kupisz nowych tylko będziesz śmigał na wybitych? chyba nie. Alfa 156 w kombi przy silniku 2,4 ma NIVO i tyle ale żeby robić z tego aż taki problem?
Kolego nie wiem w czym ty masz problem!!
Zapytałem grzecznie o konkretny temat (NIVO vs. SW) nikt mi prosto ani jednoznacznie nie odpowiedział od razu . Pojawiły się szczere i pomocne posty "Najpierw znajdź ...", "Robisz problem ...". Pytanie, na które można było odpowiedzieć w 2 zdaniach przerodziło się w debatę, w której Ty teraz się obudziłeś i czepiasz się mnie.Wyrywasz z kontekstu jedna moja wypowiedź. Jak juz pisałem w innych markach tego typu zawieszenie to OPCJA. Więc zapytałem o to o co zapytałem.
Ja chce kupić auto w dobrym stanie technicznym, i w takim będzie ono utrzymane. Nie mam zamiaru oszczędzać na eksploatacji i naprawach. Na pewno też nie będę woził worków z cementem w samochodzie.
Jeszcze raz powtórzę- ZADAŁEM ZWYKŁE PYTANIE a tu każdy się czepia tego że chcę kupić 2.4 SW.
raczej kilku![]()