Napisał
sqadak
Te trzy które ci do niczego nie pasują to będzie tak po kolei:
- ta najszersza którą masz pod kciukiem na zdjęciu img041, to podłączasz ją do kostki w instalacji jest ona najszersza, wsadzasz rękę głębiej w otwór na radio i tam ją gdzieś znajdziesz, poszukaj dobrze na pewno tam jest.
- ta mała chyba na dwa przewody to sterowanie radiem w kierownicy, w nowszym typie instalacji do sterowania w kierownicy idą 3 przewody i tak jest pewnie u ciebie.
- no i ta trzecia to sterowanie klimatronikiem, w twojej wiązce jest też taki przewód ale masz inną kostkę (nowszego typu), po prostu musisz obciąć kable z jednej wiązki i przełożyć do drugiej.
Do sterowania radiem w kierownicy musisz przeanalizować obydwie wiązki i w tej która ma 2 przewody z odpowiedniego miejsca wyprowadzić trzeci (nie pamiętam dokładnie ale chyba brakuje pomarańczowego), ja u siebie miałem identycznie i musiałem założyć inną wtyczkę do kilimy i do sterowania radiem, bez problemu dasz rade to ogarnąć tylko na spokojnie wyciąg obydwie wiązki i przeanalizuj je kabel po kablu dla tych dwóch kostek a zobaczysz że to wszystko to jest to samo, życzę powodzenia, jak coś jeszcze nie wiesz to daj znać postaramy się jakoś pomóc.