Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Temat: Zakup pierwszej Alfy 156. Na co zwrócić uwagę

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał tasior Zobacz post
    Nurtuje mnie takie samo pytanie, ale odnośnie AR 156 z roczników 2003-2004 po pełnym lifcie, silniki JTD - na Allegro jest troche ogłoszeń w okolicach 17-20 tys. Czy takie auta zasługują na uwagę?

Będę wdzięczny za odpowiedź.

pzdr,

Michał
    Według moich statystyk, to co 10 będzie warta uwagi.
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

Użytkownik Rowerzysta Avatar adam.st
    Mieszka w
    Kraków, Poland, Poland
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał M&M Zobacz post
    EXO ten samochód ma zdjęcia przerabiane w photoshopie lub innym programie, do tego przebieg świadczy o tym że samochód nie jedno przeszedł. Proponuje porównanie zdjęć wewnątrz pierwsze foto fotel kierowcy jak nowy wygląda lepiej niż pasażera zawsze jest na odwrót, zdjecię szóste środka przyjrzeć się oparci fotela pasażera, ósme zdjęcie chyba nie doróbka no i Radom (niemam nic do Radomiaków ale nie jedno przejście tam miałem z samochadami w komisach tegomiasta i nie koniecznie kupił bym tam auto ). Ale o tylko moje zdanie i spostrzeżenia.
    Według mnie szukasz drugiego dna Wcale nie zauważyłem ingerencji w zdjęcia a każde z każdym się pokrywa. Przebieg faktycznie mały. Można cofnąć i np. wymienić fotele lub dać do tapicera / renowacji. Ale może to jest tak zadbany egzemplarz?

M&M
    Gość

Domyślnie

tak jak napisałem są to moje tylko spostrzeżenia.
    Jak dla mnie osoba która pojedzie oglądać ten samochód rozczaruje się.
    no i do tego ten umyty silnik.

Użytkownik Romeo Avatar Woland83
    Mieszka w
    Malanów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS 2.0L '99 selespeed 155KM Grigio Chiaro met.

Domyślnie

Cytat Napisał M&M Zobacz post
    EXO ten samochód ma zdjęcia przerabiane w photoshopie lub innym programie, do tego przebieg świadczy o tym że samochód nie jedno przeszedł. Proponuje porównanie zdjęć wewnątrz pierwsze foto fotel kierowcy jak nowy wygląda lepiej niż pasażera zawsze jest na odwrót, zdjecię szóste środka przyjrzeć się oparci fotela pasażera, ósme zdjęcie chyba nie doróbka no i Radom (niemam nic do Radomiaków ale nie jedno przejście tam miałem z samochadami w komisach tegomiasta i nie koniecznie kupił bym tam auto ). Ale o tylko moje zdanie i spostrzeżenia.
    Może nie photoshop bo widać że podłokietnik przymocowany do siedzenia pasażera, przekładkę miał z Anglika i tyle. Dlatego ma pasażera siedzenie bardziej wytarte. Ktoś z Radomia przecież może podjechać i zweryfikować jak to wygląda na żywo. W gruncie rzeczy sprytny handlarz wszystko może wymienić ,progi, skóry, kierownicę ,pedały sprzęgła i hamulca. Wizualnie prezentuje się nieźle, na żywo można gadać ze zdjęć to tylko gdybanie.