Może poprostu koleś się pomylił i wysłał 4 dłuższe i to wszystko, złóż reklamacje, odeślij i po sprawie.
Może poprostu koleś się pomylił i wysłał 4 dłuższe i to wszystko, złóż reklamacje, odeślij i po sprawie.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Skąd masz 4 wahacze wzdłużne z tyłu?! Może jednak poprzeczne...?
---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:38 ----------
Przy tej jakość zdjęć ciężko odróżnić oznaczenia...
To jest czysta pomyłka podczas konfekcjonowania. Nabito złe numery a wahacze są ok. Nie ma możliwości, żeby nawet najgorsza podróbka aż tak odbiegała od normy. Niech Ci wymieni i tyle.
jak klikniesz 2 razy na zdjecie zobaczysz ze na jednych pisze 1724 a na drugich 1723:
producent chyba by sie nie mylnal
Wiem, jak się powiększa... Ale mimo to trzeba dużo wiary, żeby zobaczyć różnicę między 3 a 4. W tym przypadku jest ewidentna pomyłka. Kolega do sklepu dostał kiedyś pudło termostatów z nadrukiem GM na części z nich a reszta miała w tym samym miejscu Made in Taiwan... Firma konfekcjonująca nie usunęła starego nadruku i posłała część prosto od producenta. W moim mieście też się dzieją "czary" i części z Chin wychodzą pod marką "master sport- made in Germany".
Wlascieiel caly weekend nie odbiera a ja mam auto na warsztacie![]()
w weekend nie pracuje i nie odbiera telefonow od zrozpaczonych allegrowiczow. poczekaj do poniedziałku albo przeprasuj sobie tuleje - w koncu blacha jest dobra tylko tuleja wyruchana
---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:21 ----------
Nawiasem, dużo roboty miałeś z wyjęciem śruby ze zwrotnicy tylnej? Ja odkręciłem nakrętkę ale ruszyć to można chyba tylko tęgim młotem?
Nauczony juz 2 dni przed zabiegiem ,cola , dw40, opalkarka....
W poniedzialek musze samochod z warsztatu zabierac stare wahacze poniszczylem a tu przypał ... dlatego mam lekkie cisnienie
no to nieciekawie, do wtorku się przeciągnie.
Ja też tam psikam tym wd40, ale jakoś nie wiążę z tym specjalnych nadziei. Nakrętka poszła bez większego proszenia, gorzej ta śrubę wybić.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y