Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Temat: [156] DZWON!!!!! Alfa vs tir - przeżyłem a więc czas na remo

goofy
    Gość

Domyślnie

stargard przesyła współczucia :cry: naprawa troche będzie kosztowna ,masz szczęście ,że jesteś cały. 3maj się powodzenia z naprawą :wink:

ViP Romeo Avatar Alfamaniak156
    Mieszka w
    Luboń
    Auto
    Seat Leon FR 186KM/413Nm - Lancia Y 1,2 8V 1998r/ 60KM

Domyślnie

Kurcze Stary ja się nie mogę nadziwić jak Ty żeś to zrobił? Rozumiem poślizg, ktoś wyskoczył, nadmierna prędkośc...ale Ty mu przyłożełeś prosto w tyłek...Ogromne auto z wielkim odblaskiem na tyle...Jak mogłeś go nie zauważyć?

Bardzo Cie współczuję i nie chcę dsię w żadnym wypadku nad tobą znęcac czy Cie oceniać ale poprotu nie rozumiem jak wpadłeś na tego TIRa?

Pozdrawiam serdecznie i życze wytrrwałości w naprawie autka. Ja bym naprawiał, ale najpierw sie zorientuj u mechanika i blacharza czy koszty są akceptowalne dla Ciebie.

:cry:
    "Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
    Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
    Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz

malek3333
    Gość

Domyślnie

Sam ja tego nie rozumiem kolego. Prosta droga, tir w miejscu a ja prosto w niego. Widziałem go i szykowałem sie do ominięcia ale sam widziałeś. zawiesiłem sie czy coś nie pamiętam może z tego szoku. nogę miałem prawie do końca na gazie. jakbym był za hipnotyzowany i coś mi kazało jechać do przodu i tam nic niema. odzknołem się jak maska się zaczynała zwijać. okropne uczucie. wszyscy świadkowie byli zdziwieni że mi sie nic nie stało. siła była taka że aż tył podskoczył. nie miałem zapiętych pasów złapałem się kierownicy. wyszedłem bez szwanku jedynie mam małego siniaka na nodze i szyja trochę mnie boli.

w poniedziałek zaczynam poważne oględziny i zobaczymy jak będzie wyglądał szczegółowy kosztorys kosztów. będzie nie ciekawie wtedy wyjdzie czy sprzedać go na allegro. czy naprawić.

ViP Romeo Avatar Alfamaniak156
    Mieszka w
    Luboń
    Auto
    Seat Leon FR 186KM/413Nm - Lancia Y 1,2 8V 1998r/ 60KM

Domyślnie

To przerażające co piszesz malek3333 :shock:

Nie mogę sobie tego wyobrazić...musiałeś się naprawdę mocno "zawiesić" przepraszam za określenie ale lepszego nie znajduję ...aż mnie ciary przeszły...kurde musze na siebie uważać... Ktoś nad Tobą Stary czuwał że z pełnym butem wpoadłes na stojąca ciężarówkę...to jak na ścianę byś wpadł...Jak Cię ta szyja będzie bolała to idź lepiej do lekarza...ja kiedyś dupnąłem maluszkiem i miałem coś z kręgiem szyjnym, a nawet o tym nie wiedziałem...

Daj swoją Alfunię do majstra niech ocenią jak rokuje...Trzymam kciuki żeby wszystko było OK i naprawisz ją i znów będziesz się cieszył jazdą...

Informuj na bieżąco jak sprawa wygląda
    "Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
    Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
    Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz

malek3333
    Gość

Domyślnie

Dzięki koledzy

bart
    Gość

Domyślnie

malek3333, na Twoim miejscu mocno bym się zastanawiał czy nie dać sobie spokoju z jeżdżeniem samochodem... albo zrób chociaż jakieś konkretne badania psychomotoryczne.
    Obawiam się, że stanowisz zagrożenie na drodze.

malek3333
    Gość

Domyślnie

Ile mogę koledzy odzyska pieniążków sprzedając resztę samochodu na części.....

adasco
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał malek3333
    Ile mogę koledzy odzyska pieniążków sprzedając resztę samochodu na części.....
    a czemu nie robisz? Az tak przestawiony? Dziw nie tak pognieciona znalazla nabywce. Widzialem dzis GTV ktora miala chyba z centymetr szpachli na dachu i slupkach - i wygladalo, ze ktos wlasnie kupowal - wiec albo dokladnie rozbebesz, albo zrob i jedzij. Inaczej - po wyklepaniu wroci do obiegu jako bezwypadek. Wiec jesli ma na niej zarobic handlarz - lepiej zrob samemu, pojedzij i zobaczysz... jak sie posypie, zawsze zdazysz sprzedac frajerowi, jak to czynia handlarze.

cysio
    Gość

Domyślnie

Malek czytam i ci serdecznie wpółczuę, ale jak to się stało to nie wiem, albo coś ściemniasz albo rzeczywiście poddaj się jakimś badaniom dla twojego bezpieczeńśtwa i bezpieczeństwa innych.

Jeżeli chodzi o samochód i chcesz go zatrzymać, i chcesz go remontować to zastanów się nad zmianą przodu na wersję po FL.

Użytkownik Romeo Avatar rafal_n5
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    AR147 1.9jtd16v, AR 159 1.9jtdm 8v