Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Temat: GT Szczecin

Użytkownik Embrion Avatar arecki147
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V Edizione Cup

Domyślnie

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    Poza tym pytasz o rzeczy które naprawdę sa w ogłoszeniu to się nie dziw że kogoś irytują pytania o to co napisał w ogłoszeniu żeby co chwilę ktoś o to nie pisał.
    Miło że jednak ktoś wie o co chodzi, w woli ścisłości jest różnica między robieniem łaski, a sugestią, że wyposażenie jest opisane w ogłoszeniu dotyczącym auta, poza tym o ile mi wiadomo na wcześniejsze pytania odpowiadałem dość wyczerpująco, dopóki były sensownie zadawane, a jeżeli cena komuś nie odpowiada z takich czy innych względów to po co w ogóle roztrząsa temat??
    A tak szczerze mówiąc to Ty chcesz kupić auto czy szukasz dziury w całym?? Bo jedno z drugim nie idzie a parze!!
    Ostatnio edytowane przez arecki147 ; 18-11-2011 o 19:34
    Albo jeździsz na glebie, albo jesteś emerytem...

Tomasz2331
    Gość

Domyślnie Alfa 147

Witam. Jestem aktualnie na etapie poszukiwania auta. Mój budżet to max 18 tyś. Przeglądając ogłoszenia trafiłem na alfę z tego linku http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-cup...C21705233.html

Przypadkiem trafiłem na ten temat bo szukam wszystkich informacji o alfach ponieważ będzie to moja pierwsza. Z kolegą lakiernikiem postanowiliśmy się umówić na oględziny, mieszkam 30 km od szczecina. Po umówieniu telefonicznym pojechaliśmy oglądać auto. Co najważniejsze są oryginalne książki serwisowe, lakier oryginał,nigdzie nie malowany tylko z przodu maska, zderzak po obijane od kamyczków, środek jak nowy fotele boczki i inne w super stanie, w dywaniku nawet ziarenka piasku nie ma, klima, elektryczne szyby sprawne. Silnik, skrzynie biegów zawieszenie po prostu bajka auto rewelacyjnie przyspiesza!! w zawieszeniu nic nie stuka ani nie czuć żadnych luzów, nie było się o co przyczepić żeby nawet po negocjować cenę naprawdę stan idealny więc niestety ja musiałem sobie odpuścić bo nie jestem w stanie dozbierać 5 tyś w krótkim czasie Sprzedający odpowiadał mi szczegółowo co było robione, wymieniane w aucie. Więc nie jest tak jak ktoś wcześniej pisał.

Użytkownik Rowerzysta Avatar tomas1907
    Mieszka w
    Ornontowice
    Auto
    BMW 320d, Giulietta

Domyślnie

Co to za ściema specjalnie zakładasz konto po to by wychwalić samochód który rzekomo oglądałeś, tylko po jaką cholerę tam jechałeś i to z lakiernikiem skoro i tak brakuje ci 5 tyś co myślałeś że utargujesz?
    Alfa to śmiertelna choroba przenoszona drogą wzrokową

Tomasz2331
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał tomas1907 Zobacz post
    Co to za ściema specjalnie zakładasz konto po to by wychwalić samochód który rzekomo oglądałeś, tylko po jaką cholerę tam jechałeś i to z lakiernikiem skoro i tak brakuje ci 5 tyś co myślałeś że utargujesz?

Specjalnie zakładam konto bo nie jestem znawcą alfy, a tamten koleś podał mi adres do forum na którym ma opisane auto więc chciałem to zobaczyć, korzystając z okazji zaglądnąłem w dział "Porady przy zakupie" a tam pierwsza pozycja "kupić- nie kupić? Auta z ogłoszenia" a tam z kolei trafiłem na temat GT Szczecin a mieszkam w goleniowie to zobaczę co to. A z lakiernikiem bo to jedyna osoba którą znam co dobrze zna się na autach i wie które jest po wypadkowe, malowane itd. Jestem Polakiem więc pomyślałem że cena jest do stargowania bo wiadomo że wyjdą jakieś wady. To miała być informacja poglądowa więc nie wiem o co ci chodzi ...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Cytat Napisał tomas1907 Zobacz post
    Najłatwiej zarzucić komuś kłamstwo i niech się tłumaczy? Wystarczyło pojechać, zobaczyć auto albo zapytać czy ktoś ze Szczecina przyjrzał się dokładniej tej 147 na ostatnim spotkaniu. Ja rozumiem, że w tej cenie znalazłeś GT w Szczecinie i dlatego dziwisz się, że ktoś za 147 przed FL może tyle chcieć, ale zwróć uwagę, że tu jest konkretne auto a nie komisowa "okazja".

Mieszka w
    Ornontowice
    Auto
    BMW 320d, Giulietta

Domyślnie

Nie źle zrozumiałeś interesuje mnie auto areckiego i prawdopodobnie je kupie a jeżeli chodzi o tą wiadomość o której mówiłem to już wszystko wyjaśnione zdjęcia otrzymałem, bądź co bądź fotki potwierdzają stan auta. A jeśli chodzi o tego gościa powyżej to sam przyznaj że lipnie to wygląda. Ale mniejsza o to

Tomasz2331
    Gość

Domyślnie

Powiem tak... jak chcesz zobaczyć lipe.. to spójrz w lustro i zobacz jaką twoi starzy odwalili . Chciałem dobrze bo widziałem sprawdzałem auto.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

No, bez wycieczek osobistych

Mieszka w
    Ornontowice
    Auto
    BMW 320d, Giulietta

Domyślnie

Poszedł Priv do pyskatego kolegi

Tomasz2331
    Gość

Domyślnie

Za rodziców przepraszam. A resztę wiesz.