Cholera, ale dałem się zrobić!!! Brakuje mi trzech głowic!!! Mam tylko jedną!!!![]()
Cholera, ale dałem się zrobić!!! Brakuje mi trzech głowic!!! Mam tylko jedną!!!![]()
A ja to bym się czepił kupca, handlarz, to handlarz- zazwyczaj handluje niemcami i nie ma zielonego pojęcia o włoszkach, a poza tym nadrzędną wartością handlarza jest "zadowolony klient", czyli mówi mu to co klient chce usłyszeć i tyle w temacie- mamy takie prawo i mentalność jakie mamy i z tego względu, to na kupujących spoczywa obowiązek sprawdzenia wszystkiego dokładnie, żeby nie zostali oszukani. A jak kolega kupuje samochód i nie ma nawet tak podstawowej wiedzy jak liczba cylindrów w silniku, to przepraszam, ale na jakich zasadach to kupował, sprawdził cokolwiek przed zakupem w tym samochodzie? Jeżeli na takiej zasadzie jak silnik..., cholera, z tego wynika, że nawet nie zaglądnął pod maskę- tylko sobie życzyć takich kupców- wystarczy sprzedać odpowiedni bajer i kupią wszystko. Kolego jestem niemal pewny, że za kilka dni, tygodni będziesz ją próbował sprzedać na tym forum, bo zapewne kupiłeś zajeżdżonego strucla i ewentualne koszty doprowadzenia jej do stanu używalności, delikatnie mówiąc zniechęcą cię do marki i natchną popularną myślą- "Alfy to psujący się złom", "dlaczego właściciele Alfy nie witają się po południu..." itp...
Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,
2,4 ma 6 cylindrów 2 z lewej i cztery z prawej dlatego 2,4- opracowany wspólnie ze smartem
Ehh... 3 strony tematu który powinien się skończyć w 3 postach...
...a jaki ubaw![]()
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html