Jednak mechanizmy Bluma działają trochę inaczej niż same siłowniki.
Cóż, jeśli kolega zamontuje to mam nadzieje podzieli się wrażeniami.
Jednak mechanizmy Bluma działają trochę inaczej niż same siłowniki.
Cóż, jeśli kolega zamontuje to mam nadzieje podzieli się wrażeniami.
iii jak ??
Trochę ucichło w tym temacie .....a zapowiadało się ciekawie ....może jednak kolega napisze czy udało się zamontować czy jednak były jakieś problemy i nic z tego nie wyszło..............
Wydaje mi się, że wystarczy dac mocniejsze amorki, które same podniosą klapę w sedanie.
Wiec tak... Wymienilem stare silowniki na nowe 700N i ku mojemu zdziwieniu nie musialem zmieniac odbojnikow na silniejszeWszystko dziala idealnie i dodam tez ze niema tez zadnego problemu z zamknieciem. W wekend nagram filmik i wrzuce by sie pochwalic.
ps. jeszcze raz powtarzam ze nie wplywa to na metal i wcale nie robi wielkiej roznicy w zamykaniu klapy.
Steevr, a gdzie i za ile kupiłeś te siłowniki, to oryginał do AR czy dobierane, a jeśli tak, to od czego?
Ciekawe czy wypaliloby taka operacja z SW.Miloby bylo gdyby klapa sama sie otwierala![]()
siłownik musi spełniać następujące parametry :
Długość : 290mm
Skok: 108mm
Siła : oryginalna jest 380N więc wszystko co będzie ponad to będzie lepsze i tak napisał steevr 700N daje radę
Tylko gdzie takie coś dostać...? Napisałęm do jednego sprzedawcy na allegro zobaczymy co odpowie.
Born to be wild.