Ja zrobiłem białą u tapicera: 200zł, w komplecie poleciała nowa skóra foteli, boczków i mieszków ( ale to już z rok temu ).
Ja zrobiłem białą u tapicera: 200zł, w komplecie poleciała nowa skóra foteli, boczków i mieszków ( ale to już z rok temu ).
ja z zamiłowania do oryginału szukałbym w kolorze siwym.![]()
a ja wymieniłem na białą skurę, krawat może potwierdzić jak to u mnie wygląda. ponieważ mam skórę a nie skay na załamaniach odchodzi
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
Xofer a ile kosztowala Cie nowa skóra na fotele i boczki? Moze byś dodał zdj jak to wyglada biała skóra na podsufitce. Ja u siebie mam czarna skóre na fotelach i jasną podsufitke. Gdybym sie zdecydował to chyba na czarna alcantare dodaje to sportowego stylu rodem z seri M-power i AMG. Oczywiście to kwestia gustu i każdy zrobi jak mu sie najbardziej podoba![]()
Tu masz link do mojego zeszło rocznego tematu z działu Nasze Belle: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._zmianach.html - są tu zdjęciaZa skórze i sufit 3000zł w profesjonalnym zakładzie.
Widze, że skóra bardzo fajnie wyglada. Cena też można powiedzieć, że atrakcyjnaZdj podsufitki nie widziałem.
Odgrzebuję temat.
Mógłby ktoś opisać co i jak po kolei demontować, żeby wyjąć podsufitkę?
Moja odkleiła się prawie na całej płaszczyźnie i muszę ją podkleić.