prowadzę rozmowy z administratorek sklepu o modyfikacji podkładki po tablice zęby oprócz nazwy klubu był zawarty również widoczni nick..
zobaczymy jak temat sie potoczy.
prowadzę rozmowy z administratorek sklepu o modyfikacji podkładki po tablice zęby oprócz nazwy klubu był zawarty również widoczni nick..
zobaczymy jak temat sie potoczy.
mam informacje dotyczące pojawienia się nicku.. na ramkach pod tablice..
jest to do zrobienia.. lecz.. koszty dość spore bo ponad 25 zł
oczywiście musi uzbierać sie pewna lista osób.. pod zamówienie indywidualne.. i t d..
chyba taniej będzie zamówić naklejki u tomka;/
No naklejka jakas mala mogla by byc ciekawa opcja. Np na szybe tylna w rog .
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Jeśli naklejka ma być dyskretna jak to kolega pisał to chyba się mija z cele, bo w czasie jazdy nikt nie dostrzeże nicku. Pomysł sprawdziłby się jedynie podczas postoju. To tak samo jakby ktoś miał nick na ramce tablicy.
Ja wam powiem coś takiego - ostatnio jadąc za brata 156, który ma z tyłu ramkę Alfaholików zastanawiałem się czy jej nie zdjął a jechałem za nim blisko (była przykurzona). W dzień jeszcze ją jakoś widać gdy jest czysta ale żeby w czasie jazdy odczytać nick to konieczny jest sokoli wzrok i bardzo mała odległość. Jeśli miałby tam być jeszcze nick to w czasie jazdy nie ma szans by go dostrzec. Co innego na parkingu ale w takim układzie wystarczyłoby coś dyskretnego.
Po którejś wizycie w serwisie nakleili mi (na tylnej szybie) coś takiego:
![]()
i tej wielkości naklejka nie rzucająca się zbyt mocno wo oczy by wystarczała.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]