A każdy kto trafi na ogłoszenie, które zamieściłeś od razu pomyśli - ale ma kręcony przebieg.
Tak bez zastanowienia nawet po zdjęciach, bez oceny zużycia elementów wnętrza i podłączenia pod komputer.
A każdy kto trafi na ogłoszenie, które zamieściłeś od razu pomyśli - ale ma kręcony przebieg.
Tak bez zastanowienia nawet po zdjęciach, bez oceny zużycia elementów wnętrza i podłączenia pod komputer.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Ja bym miał prośbę aby sprawdzić mój VIN ZAR93700003229499 z góry dzięki a co do niskiego przebiegu to mój ojciec ma 11 letniego lanosa od nowości z przebiegiem 110tys. Klient mu powiedział że przesadził z przekręcaniem licznika.
Witam,
sorry, że piszę w tym miejscy ale dyskusja rozwineła się w takim kierunku, że chyba śmiało mogę to zrobić.
Co myślicie o tej sztuce:
http://moto.allegro.pl/romeo-sport-1...072610189.html
Szukam 147 właśnie z tym silnikiem wcześniej miałem 1.6ts 120km ale raczej nie byłem zadowolony z tego silnika.
dzięki za pomoc
mówisz, że ściema? rozumiem, że sprzedawca znany i niekoniecznie lubiany. Co do gałki to nie wiem bo te materiały raczej szybko sie wycierają z tego co pamiętam.
Nie mówię że ściema. O magiku z Płocka sam sobie wyszukasz.
Odnośnie materiałów... Wycierają się i nie wycierają. Akurat jeżdżę taką samą i zanim spojrzę na przebieg w ogłoszeniu oceniam przebieg "po zdjęciach"
Obstawiałem coś między 150-170 tyś minimum. No ale nieomylny nie jestem.
przebieg da sie sprawdzić po podpięciu do kompa? wcześniej miałem alfe z pewnego źródła i nie interesowały mnie takie rzeczy:/
W EDC16CF3/CF4 nie da się skutecznie i prosto tego zrobić. Co prawda jest ODO no ale zwykle pokazuje bzdury... w stylu 14tyś km
Jest na to sposób ale o tym nie chce się tu rozpisywać.