zadam glupie pytanie jak sie odpowietrza pompe wspomagania? myslalem ze na wlaczonym silniku i z odkreconym kurkiem od zbiorniczka wyrownawczego kreci sie kierownica w lewo i prawo do oporu?? poprawcie mnie jesli sie myle Panowie...
zadam glupie pytanie jak sie odpowietrza pompe wspomagania? myslalem ze na wlaczonym silniku i z odkreconym kurkiem od zbiorniczka wyrownawczego kreci sie kierownica w lewo i prawo do oporu?? poprawcie mnie jesli sie myle Panowie...
Kilka stron wcześniej jest debata na ten temat, wystarczyło poszukać troszeczkę. http://www.forum.alfaholicy.org/156/...zyczyny-2.html
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
ja ostatnio zrobiłem wężyki obok filtra to teraz puściło pod chłodnicą, już nerwów nie mam do tych wężyków. może przerdzewiałe. może wiecie gdzie można kupić te zestawy oprócz allegro
w aso koszt okolo 500zł tych aluminiowych, komp. ale ciezko z dostepnoscia jak pytalem i kazda seria ma inna cene. w koncu sie wkurzylem i kupiełem używki i działaja![]()
Alfa Romeo:Giulia 2.0 '18- w budowie/159 2.0 '10 - na sprzedaż /156 2.0TS '97 -moja pierwsza -zgniła/156 2.0 JTS - trzymam na klasyka
Pozostałe: Uaz 469 2,6i(Isuzu) - w błoto / Isuzu Trooper 3,5 V6 - w błoto / Volvo XC90 2.4D - nudziarz / Honda CB750 '91/ Fiat 126p '96