Chyba będziesz musiał sam dojechać do nas![]()
Chyba będziesz musiał sam dojechać do nas![]()
Raczej nie zmienię zdania, szukam stricte 156 jtd i 1,9to optymalna dla mnie wersja na chwile obecna, zreszta to pierwsza alfa by była wczesniej dwa bmw i teraz merc. Stad chciałem zobaczyc z bliska to dotknac przejechac sie z kims i posluchac o bolączkach i czy warto. A jaka data czy ten 3 marca nocny spot jedyna mozliwosc czy cos sie kroi pozatym
4 marca spotykamy się już normalnie - w dzień pod OBI na Rokicińskiej a później przejazd pod Real na Piłsudskiego.
Plan chyba będzie taki:
Uważam ,że to najlepsze, najrozsądniejsze rozwiązanie
czyli np.
-12:10 wyjazd z pod Obi
-12:30 parking Reala (dla spóźnialskich)
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Niestety z powodu choroby mojego dziecka nie mogłem sie pojawićmiałbym jednak prośbe do kogos kto posiada 156 jtd z silnickziem 110-115 km z lat produckji 2000-2003, aby udost epnic mi mozliwośc obejrzenia takiego egzemplarza na zywo, jak coś podjade w dowolne miejsce. Zanim pojade luknac cos z ogłoszenia, chciałbym móc obejrzec zadbany egzemplarz u kogos z forum, kto dba pogadac chwilke na temat tego auta i dowiedziec sie nieco o nim o jego bolaczkach kosztach, moc sie z kims przejechac itp. Jesli istnieje taka mozliwośc prosibym o kontakt tutaj lub pd nr tel 693909840. Z góry dziekuje za mozliwosc spotania w celu obejrzenia takiego konkretnego modelu. Nie wiem czy Sw czy sedan, jeszcze , w kazdym razie ustalone ramy rocznikowe mam i silnikowe
![]()