@Adalbrecht
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...ers::6017.html
@serial
Wolfrace Pro-Lite
Wygląda fajnie.
Wygląda bardzo fajnie, na żywo jeszcze lepiejWiduje Cię często na Różanej
![]()
dziekiwidze po profilu ze po Rozanej i okolicach beda sie wkrotce 2 Julki w takim razie poruszaly
![]()
No ja na Różanej tylko chwilowoale będą
Pozdrawiam
Poprawianie fabryki w takim aucie jak Julka, jest dosyć ryzykowne, ale w tym wypadku efekt jest bardzo dobry - zmiana zdecydowanie na plus![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
do julki tylko subtelny tuning, brakowalo mi symetrii z tylu z jednym wydechem, teraz jest ok
musze jeszcze tylko minimalnie cofnac koncowki, za bardzo wystaja, cm i bedzie git![]()
Nie wiem jakiej jakości jest ten czarny plastik, ale na Twoim miejscu zastanowiłbym się, czy cofanie końcówek to dobry pomysł. Widziałem już w kilku autach odbarwienia takiego plastiku nad wydechem - być może dlatego, że wydech był troszkę za bardzo schowany, i gorące spaliny szły bezpośrednio na ten czarny plastik. Przynajmniej taka jest moja teoria, hehe.
Także zastanów się, czy warto to ruszać, bo no fotach wygląda zdecydowanie ok. Być może jesteś troszkę przewrażliwionyZapytaj może kilku osób czy też uważają, że za bardzo wystaje, bo może tak Ci się tylko wydaje, i wszystko jest dokładnie tak jak być powinno
![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Nie tylko odbarwienia są problemem. Cofnięcie końcówek może spowodować gromadzenie spalin pod zderzakiem i w rezultacie dostawanie się ich do kabiny. Specjaliści od tłumików wysunęli mi fabryczny wydech odrobinę na zewnątrz właśnie z tego powodu. Jako ciekawostkę pokażę prototyp przygotowywany dla pewnej firmy z grupy Fiata dla wersji wyścigowo - turystycznej (przełączalna wersja końcowy tłumik/homologacja - brak/brak). Być może będzie dostępny w sprzedaży. Wtedy będą możliwe bardziej szczegółowe zdjęcia
![]()
Ostatnio edytowane przez Sierek ; 13-08-2012 o 20:39